• Events op ons complex

 • Groote Lindt heeft de beschikking over een prachtige accommodatie. Een accommodatie die zich prima leent voor verschillende indoor en outdoor activiteiten. U kunt hierbij denken aan het organiseren van een BBQ met één of meerdere teams, de organisatie van een bedrijventoernooi of het faciliteren van een verenigingsoverschrijdende activiteit.

  De afgelopen zeven jaar heeft het huidige bestuur ingezet op samenwerking, faciliteren en uitgaan van het goede van de mens. Dit is graag de manier waarop wij zouden willen samenwerken. Uiteraard zowel met leden, vrijwilligers als met externe partijen *. Deze werkwijze hebben wij onlangs uitgebreid geëvalueerd en wij hebben moeten vaststellen dat we als vereniging niet op dezelfde voet verder moeten en kunnen. Vanwege het ontbreken van duidelijke regels is het geregeld voorgekomen dat de vereniging uiteindelijk nadeel heeft ondervonden. Als bestuur zijn wij er juist voor om dit te voorkomen.

  Ook hebben wij gemerkt, dat wanneer wij (lees: alle leden van Groote Lindt) een beroep doen op externe partijen we prima geholpen worden maar dat dat we vervolgens daarvoor altijd een (vette) rekening krijgen gepresenteerd. Het elkaar helpen voor niets of tegen een schappelijk bedrag, wat de gemeente graag tussen verenigingen ziet gebeuren, is niet de dagelijkse praktijk.

  Dit is de reden, dat wij vanaf het seizoen 2018/2019 op een andere manier omgaan met het "verhuren" van onze accommodatie. Niet alleen op het gebied van gebruik maar op de wijze waarop eea wordt aangevraagd, ingepland en geaccordeerd.

  Juli 2018,
  Hoofdbestuur VV Groote Lindt

  * Met externe partijen worden voornamelijk andere verenigingen en (semi) overheidsinstanties bedoeld.

 • Het aantal typen evenementen op onze locatie is oneindig. Dit is de reden, dat we hieronder een aantal typen voor u hebben uitgewerkt. Uiteraard is het altijd mogelijk om in overleg een andere uitwerking samen te stellen. Echter, eea dient wel aan de onderstaande voorwaarden te voldoen.

  Voor de onderstaande voorbeelden geldt, dat leden geen vergoeding betalen voor het gebruik van de kantine of het complex. Voor andere verenigingen geldt een vergoeding van 25 EURO per uur per gebruik van één voetbalveld, 30 EURO per uur per gebruik van één voetbalveld inclusief de veldverlichting en 10 EURO per uur voor het gebruik van de kantine.

  Let op! Het gebruik van de kantine betekent schuilmogelijkheid en gelegenheid tot overleg en/ of vergadering. Dus niet het gebruiken van de keuken, bar of andere voorzieningen / materialen. In beide gevallen dient er altijd een getrainde medewerker aanwezig te zijn.

  Voorbeeld evenement BBQ

  • 50 euro borg voor het gebruik van de BBQ. BBQ schoon (zie aanwezige instructie)? De borg wordt teruggestort. BBQ, keuken, kantine, etc. niet schoon? De borg wordt verstrekt aan de VUT ploeg en zij mogen bepalen wat ze er meer doen. VUT ploeg bepaalt ook of de BBQ schoon is of niet.
  • De kosten voor het gebruik van de gasfles zijn voor rekening van Groote Lindt.
  • Een getrainde barmedewerker verzorgt de uitgifte van de drankjes. Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen.
  • U dient zelf te BBQ-en. Het is toegestaan om eigen vlees, etc. mee te nemen.

  Voorbeeld evenement afscheidsmiddag trainer, speler en/ of begeleider

  • Een getrainde barmedewerker verzorgt de uitgifte van de drankjes. Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen.

  Voorbeeld avondevenement (extra) trainen op onze locatie

  • Vooraf dient u aan te geven hoe lang u gebruik wenst te maken van één of meer velden
  • Wanneer u koffie, thee en fris dient te gebruiken dan dient hiervoor een getrainde barmedewerker aanwezig te zijn.

  Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogeljk contact met u op. Geef aub zo veel mogelijk details op, zodat wij u van een passende reactie kunnen voorzien.

 • Aanvraag evenement