• Afgelopen najaar was er wederom een succesvolle editie van de Lindtse Voetbalschool. Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 hebben weer vele techniekvormen geleerd en vele vlieguren gemaakt om zich verder te kunnen ontwikkelen. Uiteraard kreeg iedere deelnemer weer het fraaie certificaat.

  Van het voorjaar zal de voorjaarssessie van dit seizoen te starten. Deze is vanzelfsprekend weer voor iedereen toegankelijk en dus ook voor leden van andere voetbalverenigingen.

  De start vindt plaats op vrijdag 13 mei 2022 aanstaande. De inschrijvingen zijn open gezet en er vinden opnieuw 6 sessies plaats op de vrijdagavond. Er wordt uiteraard rekening gehouden met eventuele vakanties. 

  De voetbalschool wordt aangeboden in samenwerking met RVS Soccer skills die zich al meer dan tien jaar succesvol bezig houdt met het op een structurele en kindvriendelijke manier doseren van voetbaltechnieken voor kinderen van 6 - 13 jaar. De trainingen zijn op 6 vrijdagen en duren 1 uur. Het tijdstip zal afhangen van het aantal deelnemers. (de eerste sessie zal wel altijd starten tussen 18:00 en 19:00)

  Kind centraal, voor iedereen toegankelijk.
  Met de trainingen richt de Lindtse Voetbalschool zich overigens nadrukkelijk op alle niveaus. Door met kleine groepjes (4-6 kinderen) te werken is er veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. De school staat open voor iedereen en dus ook voor Niet-Leden van Groote Lindt

  KEEPERSSCHOOL: 

  Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat we ook deze keer een keepersschool zullen hebben bij de voorjaarseditie!! Wij verzoeken u vriendelijk om bij opmerkingen aan te geven dat uw zoon of dochter zich inschrijft voor de Keepersschool.  

  Kosten:
  De kosten bedragen ‚ā¨ 70,00 en daarvoor krijgt iedere deelnemer buiten de 6 sessies tevens een neutraal trainingstenue van het bekende sportmerk Quick.

  Inschrijven is mogelijk zijn via de website van Groote Lindt. 
   
   
  Onderstaand de trainers van "De Lindtse Voetbalschool"
   
  Arjan Otto
  "Als speler van ondermeer de eerste elftallen van Bolnes, BVV Barendrecht, ASWH en Rijsoord heb ik gebruik mogen maken van de technieken die Wiel Coerver begin jaren 80 openbaarde. Inmiddels ben ik alweer geruime tijd als jeugdtrainer en technisch jeugdcoördinator actief. Vanaf het begin heb ik gewerkt met gerichte techniektraining. Het is genieten om het technische niveau van kinderen te zien groeien. Vanuit deze basis kunnen de spelers hun kwaliteiten optimaal gaan benutten, met als doel het behalen van ieder zijn persoonlijke top."
   
   
  Gerben Kuijten
  Met zijn jarenlange ervaring als keeperstrainer in de regio een welkome aanvulling van De Lindtse Voetbalschool.