• Afgelopen najaar was er wederom een succesvolle editie van de Lindtse Voetbalschool. Alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 hebben weer vele techniekvormen geleerd en vele vlieguren gemaakt om zich verder te kunnen ontwikkelen. Uiteraard kreeg iedere deelnemer weer het fraaie certificaat.

  De voorjaarssessie van dit seizoen start binnenkort, dus schrijf je snel in. Deze is vanzelfsprekend weer voor iedereen toegankelijk, ook voor leden van andere voetbalverenigingen.

  De start vindt plaats op vrijdag 12 mei 2023. De inschrijvingen zijn open gezet en er vinden 4 sessies plaats op de vrijdagavond (12 mei, 19 mei, 26 mei en 2 juni).

  De voetbalschool wordt aangeboden in samenwerking met RVS Soccer skills die zich al meer dan twintig jaar succesvol bezig houdt met het op een structurele en kindvriendelijke manier doseren van voetbaltechnieken voor kinderen van 6 - 10 jaar. De trainingen zijn op 4 vrijdagen en duren 1 uur. Het tijdstip zal afhangen van het aantal deelnemers. (de eerste sessie zal wel altijd starten tussen 18:00 en 19:00 uur)

  Kind centraal, voor iedereen toegankelijk
  Met de trainingen richt de Lindtse Voetbalschool zich overigens nadrukkelijk op alle niveaus. Door met kleine groepjes (4-6 kinderen) te werken is er veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van elk kind. De school staat open voor iedereen en dus ook voor Niet-Leden van Groote Lindt.

  Kosten
  De kosten bedragen ‚ā¨ 70,00 en daarvoor krijgt iedere deelnemer buiten de 4 sessies tevens een neutraal trainingstenue van het bekende sportmerk Quick.

  Inschrijven
  Inschrijven kan door een mail te sturen naar jeugd@grootelindt.nl onder vermelding naam speler, geboortedatum en contactgegevens.
   
   
  Onderstaand de trainer van "De Lindtse Voetbalschool":
   
  Arjan Otto
  "Als speler van onder meer de eerste elftallen van Bolnes, BVV Barendrecht, ASWH en Rijsoord heb ik gebruik mogen maken van de technieken die Wiel Coerver begin jaren 80 openbaarde. Inmiddels ben ik alweer geruime tijd als jeugdtrainer en technisch jeugdcoördinator actief. Vanaf het begin heb ik gewerkt met gerichte techniektraining. Het is genieten om het technische niveau van kinderen te zien groeien. Vanuit deze basis kunnen de spelers hun kwaliteiten optimaal gaan benutten, met als doel het behalen van ieder zijn of haar persoonlijke top."