• De Lindtse voetbalschool 

  Wil jij je naast jouw reguliere trainingen als voetballer/voetbalster nog verder ontwikkelen?
  Bijvoorbeeld door net zo snel te leren dribbelen als Lionel Messi of doelgericht te schieten als Cristiano Ronaldo? Dan ben je bij v.v. Groote Lindt aan het juiste adres.

  In 2024 heeft er een sessie plaatsgevonden van de Lindste voetbalschool, hieronder de informatie van dat jaar. Zodra er weer een sessie wordt georganiseerd, vind u hieronder de actuele informatie.

   

  ===========

  In het voorjaar vinden er vier extra trainingen plaats op meerdere vrijdagen (26 april, 03 mei, 17 mei & 24 mei) om je voetbalskills verder te verfijnen. Iedere training is van 18.00 tot 19.15 uur en geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 10 jaar. De voetbalschool is toegankelijk voor iedereen, ook voor liefhebbers die geen lid zijn van v.v. Groote Lindt.

  Tijdens deze trainingen ligt de focus op het verbeteren van de techniek welke in lijn is met het Technische Beleidsplan van v.v. Groote Lindt. Daarbij zal er de nodige variatie worden aangeboden in de oefeningen. Er zal gebruik gemaakt worden van de nieuwste materialen zoals een AreaShooter, Rebound borden en Derbystar mini-ballen.

  De trainingen staan onder leiding van Patrick Koert welke al vele jaren als gepassioneerde jeugdtrainer te zien is op de Lindtse velden. Patrick streeft naar perfectie als het gaat om ontwikkelen van jeugdige talenten. De kinderen moeten de trainingen als een vertrouwde omgeving ervaren, pas wanneer de spelers plezier hebben, is er ruimte tot ontwikkeling.

  Wacht niet te lang met inschrijven
  Dus ben jij 6, 7, 8,  9 of 10 jaar oud en je wilt extra trainen? Inschrijven kan door een mail te sturen naar jeugd@grootelindt.nl onder vermelding van naam kind, geboortedatum, telefoon- en bankrekeningnummer van papa of mama.
  Schrijf je snel in, voordat alle plaatsen bezet zijn.

  Waar vinden de trainingen plaats?
  v.v. Groote Lindt
  Groot Karreveld 1
  Zwijndrecht

  Wanneer:
  Op de vrijdagen 26 april, 03 mei, 17 mei & 24 mei
  Trainingsduur van 18.00 t/m 19.15 uur

  Kosten:
  Per deelnemer € 50,00

  ===========