• Trainingsschema seizoen 2023 - 2024

  Voor het seizoen 2023-2024 beschikken wij over 2 natuurgrasvelden en 1 kunstgrasveld als trainingsvelden. De verwachting is, dat door (winterse) weersomstandigheden niet alle velden altijd beschikbaar zullen zijn.

  Wij werken met kleuraanduidingen:

  • bij "groen": zijn alle drie de trainingsvelden beschikbaar,
  • bij "oranje": zijn twee velden beschikbaar en
  • bij "rood": is één veld beschikbaar.

  Bij kleurcode "zwart" is er sprake van algehele afkeuring!!

  Het trainingsschema is zo opgebouwd dat er voor alle leden trainingsmogelijkheid blijft bestaan bij kleurcode rood. Echter, bij de kleurcode rood zijn wel de aanvangstijden en trainingsduur aangepast. De TC heeft de voorkeur uitgesproken om ondanks deze beperking toch aan ALLE teams een trainingsmogelijkheid aan te bieden bij kleurcode rood. In de regel wordt dit voor de middag via de voetbal.nl app gecommuniceerd (tekst) en op de homepage (plaatje) van deze website.

  Onderstaand staan de trainingsschema's per kleur afgebeeld. Klik op de kleurcode om een grotere weergave te zien van het trainingsschema.

 • Trainingsschema GROEN

 • Trainingsschema ORANJE

 • Trainingsschema ROOD

 • Hoe weet je of de trainingscode actueel is?

  VV Groote Lindt maakt gebruik van de mogelijkheden van de voetbal.nl app. In de regel loopt onze consul in de ochtend een rondje over de velden. De gesteldheid van de velden gecombineerd met de weersverwachting levert een trainingskleurcode op voor die dag.

  De consul verricht (indien van toepassing) iedere ochtend twee handelingen:

  • De kleur zal op de homepage worden geactualiseerd;
  • De status van de velden en de kleurcode wordt in de voetbal.nl app geplaatst.

  Om optimaal gebruik te maken van de voetbal.nl app dien je je voor deze app aan te melden met exact hetzelfde e-mail adres als het e-mail adres waarbij je bekend bent bij Groote Lindt. Open je de app, dan wordt een nieuwsoverzicht getoond. Dit overzicht toont oa twitter berichten, wedstrijdwijzigingen en nieuwsberichten van de consul.

 • Om het seizoen optimaal van onze velden en faciliteiten gebruik te maken moeten we tijdens de training en wedstrijden ons houden aan de volgende afspraken:

  1. De veld aanwijzingen op de bar in de kantine worden opgevolgd.
  2. In de kwetsbare 16 meter doelgebieden wordt niet getraind.
  3. Indien de oefenstof dit vereist wordt een verplaatsbaar doel voor de 16 meter geplaatst.
  4. Specifieke keeperstraining vindt plaats op de strook en/of veld 4.
  5. Doelen en oefenmateriaal wordt na afloop van de training van het veld gehaald.
  6. Mocht onverwacht door een regenbui plassen ontstaan op het veld worden deze natuurlijk gemeden of indien nodig de training beëindigd.
  7. Kleedkamers worden "schoon" achtergelaten.
  8. De leiders en trainers voorzien de ballen van de juiste "druk".
  9. Mocht een bal buiten ons terrein terecht komen en niet gevonden worden dan wordt dit middels het vermissing A4tje gemeld.
  10. De training/wedstrijd kleding wordt volgens voorschriften aangeboden bij het washok.
  11. We gaan netjes met al onze spullen om. Niet alleen de ballen, kleding en doelen maar ook onze accommodatie in de meest brede zin van het woord.
 • Ben je tijdens het trainen een bal kwijt geraakt?

  Kan gebeuren natuurlijk, maar laat het wel even weten. Geef op dit formulier aan (hangt ook op in het ballenhok!) door middel van een kruisje waar je denkt dat de bal ongeveer zou moeten liggen. Leg het formulier vervolgens achter de bar zodat de VUT ploeg de volgende dag bij daglicht kan kijken of zij de bal wel kunnen vinden. Alvast bedankt!