• Welkom in het onderdeel "Achter de bar". De onderstaande uitwerking is in eerste instantie bedoeld als naslagwerk voor als je "het even niet meer weet". Tevens vormt deze uitwerking een opsomming van taken, die je moet beheersen voordat "we" je achter de bar laten staan. Heb je een vraag, opmerking of aanvulling? Stuur dan een e-mail naar achterdebar@grootelindt.nl en we gaan ermee aan de slag.

  • Verstop je niet!

    • Zorg dat je in het zicht staat en klanten je kunnen zien / aanspreken.

    • Je telefoon heb je niet nodig tijdens een bardienst!
  • TO DO - Algemeen

    • Koelkasten en koffie hoek aanvullen (gevuld houden).

    • Zorg voor een emmertje water met sop zodat je regelmatig een doekje over de bar kan halen.

    • Tijdens een rustige periode: lege flesjes ophalen uit kantine (en buiten). Tijdens deze werkzaamheid direct tafels ontdoen van afval en stoelen rechtzetten.

    • Koffieautomaat vullen
  • TO DO - Ochtend (extra)

    • Water koken tbv thee.

    • Koelkasten openen.

    • Kassa la plaatsen.

    • Kannen koffie klaar zetten voor tijdens “rust” en commissiekamer.

    • Bij thuiswedstrijd vv Groote Lindt 1 klaarzetten van plastic bekers tbv dranken (vanaf 14.00 uur tot einde wedstrijd).

    • Nakijken / vullen koelkast bestuurskamer.
  • TO DO - Middag (extra)

    • Voor het afsluiten de tafels afdoen en in originele opstelling zetten.

    • Voor het afsluiten de prullenbakken voorzien van nieuwe afvalzak (uit kast naast achterdeur).

    • Bar en tap installatie(s) reinigen.

    • Kassa la opbergen en geld afstorten in kluis.

    • Koelkasten afsluiten.

     

  • TO DO - Doordeweeks

    • Koelkasten openen en sluiten.

    • Alles afrekenen met pin.
  • TO DO - BELANGRIJK

    • Sla alles aan op de kassa!