• Voorwaarden gebruik kleding per 1 mei 2017

  In juni 2020 is het contract met het kledingmerk Quick met drie jaar verlengd.

  Daardoor kunnen we ook doorgaan met het kledingplan. Het kledingplan stelt kleding in bruikleen. Dit zorgt voor eenheid in wedstrijdkleding en zo lopen we er allemaal netjes bij.

  Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder team een teamtas met voldoende tenues. Aan de trainers van JO7 t/m JO13 wordt deze uitgereikt, deze teams wassen de kleding zelf. Aan het einde van het seizoen wordt alles weer netjes ingeleverd bij het kledingteam.

  Voor alle andere teams zullen de spullen klaar gelegd worden in de kledinglocker. De kleding wordt gewassen op de vereniging. Aan het einde van het seizoen wordt alles weer netjes ingeleverd bij het kledingteam.

  Daarnaast ontvangt ieder spelend jeugdlid een presentatiepak en een rugtas of voetbaltas. Selectiespelers ontvangen een selectiekledingpakket.

  Via de eigen bijdrage van 20 euro wassen we de tenues en vervangen we kapotte kleding.

  Als je de kleding in ontvangst hebt genomen, dan gaan we er van uit dat je er netjes voor zorgt. De kleding blijft namelijk eigendom van de vereniging. Mocht er bij retourneren iets ontbreken dan berekenen we de kosten aan jou door.

  Heb je een vraag over kleding? Mail dan naar kleding@grootelindt.nl of spreek een van de leden van het kledingteam aan.