• Voorwaarden gebruik kleding

  In juni 2020 is het contract met het kledingmerk Quick met drie jaar verlengd. En dus gaan we door met het kledingplan!

  Het kledingplan stelt kleding in bruikleen. Dit zorgt voor eenheid in presentatie- en wedstrijdkleding. Zo lopen we er allemaal netjes bij.

  Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder team een teamtas met voldoende tenues. Aan de trainers van JO8 t/m JO15 wordt deze uitgereikt. Deze teams wassen de kleding zelf. Aan het einde van het seizoen levert de trainer de teamtas compleet en netjes in bij het kledingteam.
  Voor alle andere teams worden de spullen, de tenue’s klaar gelegd in de kledinglocker. De kleding wordt gewassen op de vereniging. Aan het einde van het seizoen wordt alles weer netjes ingeleverd bij het kledingteam.

  Daarnaast ontvangt ieder spelend jeugdlid een presentatiepak en een rugtas of voetbaltas. Selectiespelers ontvangen een selectiekledingpakket.

  Ieder spelend lid betaal €20,- kledinplan bijdrage per jaar. Zo kunnen we de kapotte kleding vervangen, kleding wassen op de club en kan je altijd komen ruilen als iets niet meer past.

  Als je de kleding in ontvangst hebt genomen, dan gaan we er van uit dat je er netjes voor zorgt. De kleding blijft namelijk eigendom van de vereniging. Mocht er bij retourneren iets ontbreken dan berekenen we de kosten aan jou door.

  Heb je een vraag over kleding? Mail dan naar kleding@grootelindt.nl of spreek een van de leden van het kledingteam aan.