• De Business Vrienden van VV Groote Lindt is een in medio 2016 gestart initiatief met als doel om Groote Lindt "iets" te gunnen. De Business Vrienden kennen elkaar van Groote Lindt, deden of doen al zaken met elkaar en hebben besloten om de krachten te bundelen. De Business Vrienden hebben dan ook geen formele statuten en werken niet volgens vastgelegde procedures en richtlijnen. We hebben allemaal hetzelfde doel en weten waarvoor we het doen: onze club iets gunnen waarvoor in de reguliere begroting geen ruimte is.

  Wie is Business Vriend?

  Een aantal Business Vrienden konden tijdens het tekenen van het trainingskamp contract aanwezig zijn, dus die vindt je terug op de onderstaande (terwijl we in de zon kijken) foto. Wie de overige leden zijn, dat vertellen we je graag tijdens een kop koffie. Het eerste lid van de Business Vrienden is uiteraard onze hoofdsponsor ING.

  Onze eerste doelen

  De eerste doelen voor 2017 zijn reeds bepaald:

  • aanbieden van een compleet verzorgd trainingskamp aan Groote Lindt 1;
  • realisatie van een reclamebordenrij tussen veld 1 en veld 2.

  De doelen voor 2018 (en verder) worden jaarlijks tijdens het zomerreces bepaald in overleg met het Hoofdbestuur van VV Groote Lindt. Tijdens dit overleg worden bijvoorbeeld de wensen van de vereniging besproken. 

  Doel 1 2017: Trainingskamp Albufeira

  De selectie (en de Business Vrienden) verblijven van 12-15 januari 2017 in Albufeira (Portugal). De organisatie van het trainingskamp is in handen van trainingskampen.nl. Tijdens het trainingskamp zullen er minimaal twee trainingen worden verzorgd en zal er een oefenwedstrijd worden gespeeld. Indien mogelijk zal er worden meegedaan aan de Algarve Cup. Het contract met trainingskampen.nl is getekend op vrijdag 23 september 2016.

 • Doel 2 2017: Reclamebordenrij tussen veld 1 en veld 2

  Tussen veld 1 en veld 2 (over de gehele lengte van het veld/ zijde veld 1/ nabij het hek) zal op ca 2 meter hoogte een dubbelzijdig bedrukte reclamebordenrij worden gerealiseerd. De Business Vrienden zullen dit initiƫren, maar uiteraard staat het iedereen vrij om hieraan deel te nemen. De borden zullen worden geplaatst tijdens NLdoet op vrijdag 10 maart 2017.

  Lid worden?

  Nogmaals: het enige wat je krijgt vanuit de vereniging is een factuur waarop het bedrag staat wat jij de club gunt. Hou er rekening mee, dat de vereniging je wel minimaal drie jaar een factuur zal sturen. De Business Vrienden verwachten ook, dat je pro actief mee denkt en doet. Van achterover leunen, vertellen hoe het eigenlijk zou moeten en klagen dat iets niet goed gaat daar wordt de club niet beter van.

  De Business Vrienden hebben er niets aan als je snel even wat centjes geeft: we willen samen de club structureel iets gunnen. De hoogte van de factuur bepalen we in onderling overleg. Jij geeft aan wat je de club gunt. Hou er wel rekening mee, dat het gunbedrag ligt tussen de 250 E en 2.000 E. Stuur even een mail naar info@grootelindt.nl, dan drinken we binnenkort een kop koffie en praten we verder. Het zou leuk zijn als we je binnenkort aan onze What's App groep kunnen toevoegen.