• De Business Vrienden van VV Groote Lindt is een in medio 2016 gestart initiatief met als doel om Groote Lindt "iets" te gunnen. De Business Vrienden kennen elkaar van Groote Lindt, deden of doen al zaken met elkaar en hebben besloten om de krachten te bundelen. De Business Vrienden hebben dan ook geen formele statuten en werken niet volgens vastgelegde procedures en richtlijnen. We hebben allemaal hetzelfde doel en weten waarvoor we het doen: onze club iets gunnen waarvoor in de reguliere begroting geen ruimte is.

  Wie is Business Vriend?

  Een aantal Business Vrienden konden tijdens het tekenen van het trainingskamp contract aanwezig zijn, dus die vindt je terug op bovenstaande (terwijl we in de zon kijken) foto. Wie de overige leden zijn, dat vertellen we je graag tijdens een kop koffie. Het eerste lid van de Business Vrienden is uiteraard onze hoofdsponsor ING.

  Onze doelen

  • het in stand houden en borgen van onze mooie club met initiatieven en investeringen voor onze leden en gebouwen.

  De doelen worden jaarlijks tijdens het zomerreces bepaald in overleg met het Hoofdbestuur van VV Groote Lindt. Tijdens dit overleg worden bijvoorbeeld de wensen van de vereniging besproken. 

  Lid worden?

  Nogmaals: het enige wat je krijgt vanuit de vereniging is een factuur waarop het bedrag staat wat jij de club gunt. Houd er rekening mee, dat de vereniging je wel minimaal drie jaar een factuur zal sturen. De Business Vrienden verwachten ook, dat je pro actief mee denkt en doet. Van achterover leunen, vertellen hoe het eigenlijk zou moeten en klagen dat iets niet goed gaat daar wordt de club niet beter van. Wij willen samen de club structureel iets gunnen en steunen. De hoogte van de factuur bepalen we in onderling overleg. Jij geeft aan wat je de club gunt. Het gunbedrag ligt tussen de 250 en 2.000 euro. Stuur een mail naar info@grootelindt.nl, dan drinken we binnenkort een kop koffie en praten we verder. Het zou leuk zijn als we je binnenkort aan onze What'sApp groep kunnen toevoegen.