• In februari en maart 2017 hebben twee teams van zeven vrijwilligers meegedaan aan de belacties van de Vriendenloterij. Van 19u tot 22u hebben zij geprobeerd om leden van VV Groote Lindt telefonisch te bereiken met maar één vraag of nee ... eigenlijk twee vragen: wilt u voor Groote Lindt meespelen in de Vriendenloterij? En wanneer iemand al meespeelde: mogen we Groote Lindt als doel opnemen van uw lot. En met resultaat want door deze belactie speeldeen er vanaf april 2017 maar liefst 100(!) loten mee.

    Iedereen die heeft bijgedragen aan dit fantastische resultaat zowel kopers als bellers: enorm bedankt. Wat dit oplevert voor de club? Van ieder lot gaat maandelijks 50% direct naar de club, een lot kost 13,50 dus rekent u maar uit hoe blij onze penningmeester is met dit resultaat. Ieder meespelend lot wordt kenbaar gemaakt op het Club van Honderd bord (zonder naam ivm privacy wetgeving) in de kantine zodat iedereen kan zien hoeveel personen er meespelen voor Groote Lindt.

    PS. U bent niet gebeld maar U wilt wel meespelen? Of u wilt uw bestaande lot omzetten naar Groote Lindt? Neem dan contact op met de vriendenloterij. Het omzetten van een lot is twee minuten werk.