• Voetbalvereniging Groote Lindt bestaat uit vele leden, sponsors, vrijwilligers en relaties. Via deze pagina wil VV Groote Lindt haar blijk van waardering uitspreken aan haar gewaardeerde relaties. Deze pagina is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Mocht u een organisatie of naam missen, dan wordt het enorm gewaardeerd wanneer wij van u een bericht mogen ontvangen via info@grootelindt.nl.

  • Sinds 1 september 2014 is ING de nieuwe hoofdsponsor van VV Groote Lindt. Tot het moment dat ING toetrad als hoofdsponsor was Steens & Partners jarenlang als hoofdsponsor verbonden aan onze vereniging.

  • Het sponsorcollectief is in juni 2016 beĆ«indigd en had zich ten doel gesteld om de vereniging (financieel) te ondersteunen, met dien verstande dat alleen investeringen in de infrastructuur, kwaliteitsverbetering en uitgaven waarvoor in de reguliere begroting van de vereniging geen ruimte is, worden ondersteund. Dankzij het sponsorcollectief zijn vele tientallen projecten gerealiseerd zoals het panna veld, de verbouwing van de toiletten, nieuw meubilair in de kantine, etc. Ten tijde van het beĆ«indigen van het Sponsorcollectief waren de volgende leden actief: Machinefabriek Het Stempel, Fihuma Groep BV, Tanksystems, Lamet Bijkerk en Van Leeuwen Glasbewerking BV. De vereniging is veel dank verschuldigd aan het Sponsorcollectief.

  • In de zomer van 2014 zijn de vloeren van de kleedkamers en gangen voorzien van nieuwe gietvloer. Kom gerust eens kijken naar onze Quartzline gietvloer.

  • In de winterstop van het seizoen 2013/2014 hebben onze kantine, bestuurskamer en overlegruimte een ware "steigerhouten" metamorfose ondergaan. Bent u op zoek naar Steigerhout? Kijk dan eens op de website van vanderPanne.

  • Al geruime tijd van VV Groote Lindt een beroep doen op Leegwater Special Truck B.V. U kunt hierbij denken aan het vervoeren van materialen voor het jaarlijkse pupillenkamp.U kunt bij Leegwater terecht voor Koeriersdiensten, Groupage, ADR, Exceptioneel transport, Kraanwagens en Op-en Overslag. Meer informatie? Bezoek dan eens de website.

  • VV Groote Lindt kan altijd een beroep doen op KBR Bouw en Onderhoud op het moment dat er werkzaamheden aan de opstallen moeten worden verricht. Daarnaast is KBR geruime tijd lid geweest van het Sponsor Collectief en meer dan 10 jaar "leverancier"geweest van de voorzittershamer.

  • Een buffet voor 100 personen tijdens de vrijwilligersavond van NLdoet? Advies en spullen nodig voor het pupillenkamp? Gewoon een lekker broodje Hete Kip op zaterdagavond? VV Groote Lindt en haar leden kunnen altijd bij De Patrijs terecht.

  • VV Groote Lindt kan altijd een beroep doen op Jumbo van Daalhuizen. Mooie prijzen voor het Rad van Avontuur? Kerstrad? Paasrad? Boodschappen voor een buffet? Al jaren maakt VV Groote Lindt dankbaar gebruik van het partnership met Jumbo van Daalhuizen wat heeft geresulteerd in een inkoop tegen sterk gereduceerde prijzen. Denkt u hier aub eens aan als u de volgende keer in WC De Schoof bent en op het punt staat om uw boodschappen te doen.

  • VV Groote Lindt is trots op de samenwerking met Albert Heijn Oudeland. Met dankzij deze vestiging worden de Groote Lindt deelnemers aan De Verkerkloop en De Avond4Daagse goed verzorgd. Tevens is het Sinterklaasfeest en het Pupillenkamp erg blij met de boodschappen die men mag ontvangen.