• Groote Lindt werkt sinds het seizoen 2018/2019 met een verzorgingsteam. Het team bestaat uit (van links naar rechts) Nikki Kooiman, Miranda Klootwijk - Luijendijk en Anne Bezemer. Het verzorgingsteam is er primair voor de verzorging van leden van VV Groote Lindt.

  Hoe herkent u de teamleden?
  Leden van het verzorgingsteam kunt u herkennen aan de donkere Quick outfits. Wanneer teamleden in normale kleding aanwezig zijn, dan kunen zij niet worden aangesproken op hun (normale) verzorgingstaken. Uiteraard wel wanneer direct handelen is vereist, maar dat spreekt voor zich. Wij rekenen hiervoor op uw begrip, omdat ook verzorgster het leuk vinden om een drankje te drinken op ons complex of naar een (jeugd)team te kijken.

  Hoe kunt u contact opnemen met het team?
  Heeft u een vraag voor één van de leden van het verzorgingsteam, dan kunt gebruik maken van het e-mail adres verzorging@grootelindt.nl. Hou er aub rekening mee, dat jeugdleden altijd onder begeleiding van een trainer, leider of teammanager in contact worden gebracht met een verzorgster. Wanneer een ouder of verzorger deze taak overneemt, dan zal de verzorgster u hierop wijzen. 

  Waarvoor kunt u bij de dames terecht?
  U kunt bij de dames terecht wanneer u voor, tijdens of na het spelen of begeleiden van een wedstrijd verzorging nodig heeft. De dames zijn geen vervanging van de reguliere medische voorzieningen. In geval van gerede twijfel dan hebben de dames het recht om u door te verwijzen naar uw huisarts.

  Welke procedure dient er te worden gevolgd?
  Bent u een senior (werkend of speled) lid?
  U kunt altijd contact opnemen met een verzorgster in functie wanneer u direct verzorging wenst. Echter, wanneer u prijs stelt op bv een second opinion dan verzoeken wij u om vooraf een afspraak te maken via verzorging@grootelindt.nl.

  Bent u een jeugdlid?
  Volg hiervoor dezelfde procedure als een senioren lid. Let op! Een trainer, leider of teammanager (niet ouder of verzorger!) dient altijd het jeugdlid naar een verzorgster te begeleiden.

  Samenwerking met gezondheidscentra
  VV Groote Lindt heeft een samenwerking met gezondheidscentra in Zwijndrecht, namelijk Gezondheidscentrum Rotterdamseweg en Gezondheidscentrum Nederhoven. In geval van twijfel bij een diagnose, dan kan er altijd buiten kantooruren een beroep worden gedaan op één van de aanwezige fysiotherapeuten. Indien nodig kan er voor de volgende ochtend een afspraak bij één van de gezondheidscentra worden gemaakt.

  Wie is wanneer aanwezig?
  Let op! De onderstaande tijden zijn niet exact maar bij benadering. Het doel van het team is om er te zijn wanneer de doelgroep ook aanwezig is.

  Nikki Kooiman
  Functie: verzorgster en looptrainster jeugd
  Aanwezig op: maandag en woensdag van 18u00 tot 19u30 en op zaterdagochtend van 9u00 tot 12u00

  Anne Bezemer
  Functie: assistent verzorgster selectie senioren
  Aanwezig op: dinsdag en donderdag (trainingsavonden selectie) van 19u00 tot 21u30

  Miranda Klootwijk - Luijendijk
  Functie: hoofdverzorgster en hersteltrainster selectie senioren
  Aanwezig op: dinsdag en donderdag (trainingsavonden selectie) van 19u00 tot 21u30 en op zaterdagmiddag van 12u30 tot 16u30

  Veel gestelde vragen
  V: Ik train in een jeugdteam, maar op dinsdag en donderdag.
  A. Kom in dat geval op maandag of woensdag even naar de club.

  V: Ik wil zelf mijn enkel tapen. Kan ik even een rolletje uit de verzorgingsruimte pakken?
  A: Nee. Alleen leden van het verzorgingsteam hebben toegang tot deze ruimte.

  V: Welke kosten zijn er aan het ontvangen van verzorging verbonden?
  A: Geen. De kosten van verzorging worden u aangeboden door de vereniging.

  V: Wie betaalt de kosten van een eventuele doorverwijzing?
  A: De kosten als gevolg van een doorverwijzing (Fysio, HAP, etc.) zijn voor uw eigen rekening.

  V: Ik kom nooit kijken bij een training van mijn zoon of dochter. Mag hij/ zij dan toch contact opnemen met verzorging?
  A: Allereerst jammer dat u niet blijft kijken. Uw zoon of dochter dient altijd te worden vergezeld van een trainer, leider of teammanager.

 • Van links naar rechts Nikki Kooiman (jeugd), Miranda Klootwijk - Luijendijk (senioren) en Anne Bezemer (senioren)