• Waarom privacy

  Beste leden, ouders/ verzorgers van (jeugd)leden, sponsors, vrijwilligers en begunstigers,

  Als gevolg van de gewijzigde wetgeving heeft de wetgever ons gevraagd om een beleid ten aanzien van persoonsgegevens te formuleren. Voor de goede orde: wij vragen van u slechts die gegevens die noodzakelijk zijn voor het laten functioneren van de club. Het hiervoor opgestelde beleid kunt u hier en hier inzien.

  De penningmeester, secretaris, ledenadministratie, trainers en coördinatoren hebben minimale gegevens nodig om hun werk te kunnen doen. Maar ook kan de KNVB, de gemeente en in sommige gevallen bijvoorbeeld de belastingdienst persoonlijke gegevens van ons vragen. Op de pagina Doelbinding is een overzicht opgenomen welke gegevens wij waarvoor nodig hebben. Hou er rekening mee, dat hier als gevolg van voortschrijdend inzicht wijzigingen in kunnen worden aangebracht.

  Uiteraard geven of verkopen wij geen gegevens aan derden. 

  Voor het gebruik van foto’s en video's hebben wij een foto en video protocol opgesteld. Wij menen dat we een redelijk belang hebben bij het maken en beschikbaar stellen van foto's en video's die gemaakt zijn op ons terrein, tijdens het spelen van wedstrijden of het deelnemen aan activiteiten. U kunt het protocol hier inzien. Bij officiële foto’s voor de club, zoals een teamfoto voor op de website, kunt uzelf vooraf of in het geval van uw kind(eren) aan de trainer of teammanager aangeven dat u of uw kind niet op de foto wilt.

  Mochten er foto’s of video's verschijnen op onze website of social media van de club, die u vanwege eigen privacy overwegingen liever niet geplaatst ziet, dan kunt u dat aangeven door een e-mail te sturen naar info@grootelindt.nl. We zullen de foto of video zo snel als mogelijk verwijderen. Houdt u er aub rekening me, dat de KNVB van elk lid wel een pasfoto eist (zie voetbal.nl app). Wij adviseren u dan ook om vandaag nog de voetbal.nl app te openen of in te loggen op "Mijn Groote Lindt" om in te zien hoe op dit moment uw privacy instellingen zijn vastgelegd.

  Heeft u vragen over één van de genoemde onderwerpen? Wij horen het graag van u. Uiteraard staan we open voor suggesties voor verbetering. 

  Met vriendelijke groeten,

  Hoofdbestuur
  vv Groote Lindt