• Beste Lindtenaren,

  Wij leven in een vervelende en onzekere tijd. Het coronavirus is nog steeds onder ons en legt allerlei beperkingen op. Ook dit jaar ondervinden we als vereniging weer de nodige beperkingen.

  Wat is het jammer dat er geen (normale) trainingen gegeven kunnen worden en geen wedstrijden gespeeld. Het bestaansrecht van onze vereniging. En wat te denken aan al die ouders die graag bij hun kinderen komen kijken als die vol enthousiasme aan het voetballen zijn. Geen voetbalplezier meer. En tot wanneer? Weet u het? Uw voorzitter in ieder geval niet. De coronacrisis maakt duidelijk dat wij, ondanks al onze kennis en kunde, de werkelijkheid maar beperkt naar onze hand kunnen zetten. Corona betekent een oefening in geduld. In deze tijd moeten wij het ongemak uithouden. Laten wij creatief blijven, niet alleen individueel maar ook als gemeenschap. De pandemie kan ons moedeloos maken en angstig. Nu komt het aan op veerkracht. De hoop mogen wij in ons niet laten doven.

  De werkelijkheid waarin wij leven is complex en onze kennis blijft altijd voorlopig en onvolledig. Laten we elkaar dan ook steunen in deze moeilijke tijden en niet elkaars tegenpolen worden. Vrijheid van mening is een groot goed en is een vrijheid die we mogen en moeten koesteren. Maar laat die vrijheid niet zo volledig zijn dat we elkaar in de maatschappij niet meer kunnen verdragen. Ik zou mede namens Erik, Marlies en Rob willen besluiten met een spreuk die ik tegen kwam en die we toepasselijk vinden voor het aankomende jaar.

  “Wensen van vreugde voor jou en je familie,
  de hoop van kerstmis brengt inspiratie in een nieuwjaar

  een fantastisch jaar staat voor je klaar!”

  Het bestuur van voetbalvereniging Groote Lindt wensen u en uw naasten een gelukkig kerstfeest en een voorspoedig 2022.