• Zonnige wedstrijd tegen Heerjansdam JO9-4 op 4 november 2017

• Vandaag stond er weer een wedstrijd op de planning. 9uur verzamelen bij Groote Lindt. Het weer is gelukkig een stuk beter dan vorige week en kunnen we genieten van een heerlijk zonnetje. Ook onze trouwe supporter Jayden is weer van de partij. We hebben afgetrapt om 9:45u en het begint lekker energiek. Goed samenspel leidde tot de eerste schoten op het doel door Jacco. Na een mooie pass van Tim kan Sam net niet scoren, uit de corner wordt er goed verdedigd door Heerjamsdam. Voorlopig een leuk duel waar beide teams goed aan elkaar gewaagd. Heerjansdam komt tot 2x toe bijna tot scoren, maar een goede redding van Jayden en van de paal blijft de wedstrijd in evenwicht.

Na de drinkpauze zijn de mannen weer goed van start. Ruben heeft een mooie actie in huis waar een kans door ontstaat. Via een pass van Remco op Sam maakt hij de verdiende 1-0! Nog geen 30 seconden later mist Sam de (mega) kans om op 2-0 te komen. Tom kan bijna scoren maar zijn schot wordt net geblokt. Ruben kan net niet scoren uit een voorzet van Sam. We gaan met 1-0 de rust in.

Tweede helft is begonnen. Heerjansdam dringt aan voor de gelijkmaker te maken, maar uit de counter kan Sam de 2-0 maken! De teams zijn weer aardig in evenwicht, met goede verdedigende en aanvallende acties. Het spel vliegt alle kanten op met kansjes voor beiden. Na een mooie voorzet van Tim kan Sam de 3-0 binnenschieten! Het samenspel is vandaag erg goed! We krijgen een hoop kansen op een grotere voorsprong maar gaan er net niet in. Via een goed lopende aanval maakt Sam de 4-0.  Einde wedstrijd! Nu nog even penalty’s nemen!