• Zondag 16 december: jouw moment om Kees te helpen!

 • Zoals we al meerdere keren hebben aangegeven moeten er nu echt een aantal mensen opstaan, die Kees Kessels gaan helpen. Op zondag 16 december om 11.00 uur organiseren wij daaarom een "Krijt Workshop".

  Het afgelopen jaar zijn er vanwege omstandigheden diverse momenten geweest, dat wij een man van respectabele leeftijd helemaal alleen 4(!) velden laten krijten. Dit kan zo niet langer. Graag komen wij in contacten met een aantal personen (lid/ geen lid) die aanstaande zondag les gaan krijgen van de "meester" zelf. Kees gaat uitleggen hoe je een veld moet krijten, hoe het apparaat werkt, etc. Uiteraard starten we de workshop met een kop koffie.

  Wanneer wij voor 16 december geen aanmeldingen hebben ontvangen via info@grootelindt.nl, dan zal de workshop niet doorgaan. Uiteraard zullen wij ons dan gaan beraden hoe we met de ontstane situatie zullen omgaan. Wacht daarom niet langer! Heb jij altijd al een keer Kees willen helpen, dan is dit jouw moment. Mail vandaag, morgen of zaterdag dat we op je aanwezigheid kunnen rekenen. 

  Tot zondag.

   

  Hoofdbestuur VV Groote Lindt en Kees Kessels