• Zeer geslaagde toernooidag 21 mei 2018

  • Onder schitterende weersomstandigheden werden op 2e pinkersterdag onze thuistoernooien gespeeld. Voor deze editie had de toernooicommissie er voor gekozen om de toernooien voor alle leeftijdscategorieen op één dag te organiseren. Daarnaast was er een Elite Onder19 toernooi toegevoegd. Dit resulteerde in 5 JO7-teams, 15 JO9-teams, 20 JO11-teams, 15 JO13-teams, 10 JO15-teams, 5 JO17-teams en 10 JO19 teams.

    Dankzij de inzet van veel vrijwilligers is het toernooi prima verlopen zonder grote knelpunten. Met een arbitraal trio uit België, 4 topscheidsrechters in de Elite Onder19-poule aangevuld met alle Groote Lindt-scheidsrechters stond er een degelijke arbitrage op het veld. Veel spelers en speelsters hebben genoten van het "voetbalspel" en de sportieve teams uit alle delen van het land.

    Wij, als toernooicommissie, kunnen terug kijken op een lange, vermoeide maar zeker een dag vol energie en plezier. Dank aan iedereen die heeft meegeholpen deze toernooidag tot een succes te maken. Wij gaan binnenkort starten met de editie 2019.