• Zaterdag 26-05-2018 vv Groote Lindt vs HSSC’61

 • Daar is tie dan, de wedstrijd waar alle Lindtse veteranen de afgelopen week nagelbijtend naar hebben uitgekeken. Om 9:15 arriveert de coach Remco von Gaal om met de voorbereidingen te starten, kon waarschijnlijk niet meer slapen door de spanning of de hitte, want heet zou het sowieso worden vandaag. Vanaf 11:00 druppelen de veteranen binnen op sportpark Bakestein. Nog even een bakkie pleur, effe poepen om de ergste spanning weg te nemen. Als om 11:45 iedereen gearriveerd is worden de mannen door Dhr. von Gaal gesommeerd zich om te gaan kleden. Bij binnenkomst in de kleedkamer worden de mannen getrakteerd op een professioneel ingerichte kleedkamer waarbij de tenues klaar liggen zoals je dat alleen bij BVO’s ziet. Om 12:00 start de warming-up en na 20 minuten gaan de "vanaf nu genaamd helden" weer naar binnen, huh??? dat doen we anders toch ook niet wordt er geroepen. Maar de geweldige dames achter de helden hebben namelijk geregeld dat er een fantastische opkomst op het programma staat waarbij de kinderen hand in hand met de helden het veld oplopen onder een oorverdovende show van vuurwerk van onze huis-pyromaan Danny en muziek van onze huis-DJ Marcel. Moet zeker ook  gezegd worden dat de mannen van HSSC’61 dit heel erg konden waarderen en heel goed hebben meegewerkt aan deze opkomst bedankt hiervoor namens de vv Groote Lindt.

  Spanning is nu wel te zien op de gezichten van de 11 helden die de wedstrijd starten. 12:30 Dhr van Gelderen fluit voor aanvang van de wedstrijd, gretig gaan de helden van start en om 12:31 staat het bijna 1-0 maar helaas. Groote Lindt is de eerste helft duidelijk veel meer op de helft van HSSC’61 dan andersom en toch weet HSSC’61 de keeper van de Lindt als eerste te passeren maarrrrrrrr daar staat onze rots in de branding Jan J. die de bal voor de lijn weet weg te werken ( daar sta ik toch voor zou hij zeggen ). 13:15 Rust, waar de Lindt al met 3 of 4-0 had voor moeten staan. In de kleedkamer wordt alles nog een keer op scherp gezet, verd..me mannen nog 45 minuten. 13:30 2e helft, na enkele wissels is het even zoeken naar een ieders positie maar de helden pakken dit gelukkig snel op en dan in de 51ste minuut 13:36 is het onze Gerson die z’n 30ste van het seizoen maakt, de bevrijdende 1-0 wordt met luid gejuich vanuit het veld maar met nog luider gejuich vanuit het publiek ontvangen. Nu is het de beurt aan HSSC’61 om te komen, ze hebben nu 2 doelpunten nodig om het kampioenschap weg te houden uit Zwijndrecht en mee te nemen naar Hei en Boeicop. De druk wordt inderdaad opgevoerd richting het Lindtse doel, maar verder als de 16 meter komen ze maar 1 keer en deze word recht in de handen van de keeper geschoten die deze 2e helft niet zo gek veel te doen had. De mannen van HSSC’61 kwamen er gewoonweg niet doorheen, zeker niet op links waar de onvermoeibare Jesse zowel voor als achterin te vinden was en dan te bedenken dat hij speelde met een "waterzak IN z’n heup". 14:15 de in mijn ogen geweldig fluitende Dhr. van Gelderen laat nog heel even doorspelen maar dan om 14:20 is daar het verlossende fluitsignaal.

  GROOTE LINDT VE1 IS KAMPIOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De helden vallen elkaar de armen onder het door onze huis-DJ direct in gestarte ‘We are the champions" ondersteund door onze huis-pyromaan. De door de dames meegenomen champagne spuit door de "kooi" en het feest barst los op bakestein, drank, muziek, gein en vooral heel veel lachende gezichten.

  30 Juni doen we het nog een keer over dus zet deze datum alvast in je agenda!!!

  Aan alle helden bedankt voor dit fantastische seizoen laten we dit volgend jaar maar eens herhalen!!!!!

  Met vriendelijke groet,

  Goalie.