• Winderige wedstrijd tegen Nieuw Lekkerland JO9-4 op 28 oktober

 • Vandaag stond er weer een wedstrijd op de planning. Half 8 verzamelen bij Groote Lindt (erg vroeg vooral voor de papa’s en mama’s). Wat waren de mannen uitgelaten vanwege het feit dat het donker was. "Misschien zien we wel een killerclown???" "Nog even Pokémon vangen". En toen gauw naar Nieuw Lekkerland. En natuurlijk was de geblesseerde Jayden er weer om ons aan te moedigen.

  Ze hadden er weer zin in. Er stond wel een koud windje, maar we hadden wind mee!

  De mannen begonnen de wedstrijd weer erg sterk, alleen lukte het niet om de bal voorbij de middenlijn te krijgen. Ze wisten elkaar weer goed te vinden. We zien ze elke week weer beter samenspelen??

  Na het uitnemen van Sam richting Ruben kregen ze toch kans om voorbij die middenlijn te komen, maar de tegenstander schoot de bal achter. Hierdoor kon Ruben een corner nemen, zo de bal naar Remco die flink uithaalde. Helaas net naast. Ruben schopte de bal naar Tim, hij rende hard naar het doel, maar de tegenstander schopte de bal voor zijn voeten weg zo over de zijlijn.

  Remco mocht uitnemen en zag Ruben vrij lopen dus hop de bal daarheen. Ruben rende richtging doel en hup de bal voor Remco zijn voeten, maar helaas weer naast.

  De mannen van Groote Lindt bleven proberen, maar weer lukte het niet.
  Nieuw Lekkerland voelde de druk en vochten hard terug, maar er ging iets goed mis. Ze schopte de bal in eigen doel!!! Daar was dan de 0-1 voor Groote Lindt!!!

  Nieuw Lekkerland mocht aftrappen en wilde uiteraard wraak?? Maar wat een verdediging. Ze kwamen niet langs Tom en Jacco. En daar was weer een mooi samenspel deze keer tussen Ruben en Jacco, maar tegenstander pakte de bal weg. Tegenstander ging met de bal naar ons doel daar stond Jayden te wachten om de bal uit het doel te houden. En tuurlijk lukte hem dit!
  Ruben mocht de bal uitnemen, maar de tegenstander zag een kans en ging weer richting ons doel. Maar daar was onze Jayden "redder in nood" weer om de bal niet tussen de palen te laten komen. En Jayden was vliegensvlug en het team zag dit want nadat Jayden had uitgenomen rende Tom heel hard en was bijna bij het doel van de tegenstander, oehhhhhh daar stond ook een goede keeper.

  En weer een samenspel, deze keer tussen Ruben en Sam. Sam nam een sprint nadat hij de bal aangespeeld kreeg. Oehhh weer net naast.

  De keeper van de tegenstander gaf de bal een flinke trap, voorbij de middenlijn. Maar daar stond Tom de bal op te wachten. Jacco stond mooi vrij en kreeg de bal ook aangespeeld, zo naar Ruben en daar stond Sam klaar vlakbij het doel?? ja ja ja?? oefff nee helaas. Maar wat een goede samenwerking mannen, echt GEWELDIG.

  Rust?? Flinke koude wind tegen, bah bah!!

  Helaas ging de tweede helft minder. Groote Lindt hield vol door goed te verdedigen, maar konden niet voorkomen dat de wedstrijd eindigde in een nederlaag van 3-1. Er waren mooie kansen en tot 2x toe kwam de bal op de doellijn terecht, maar de bal mocht er niet in. Jullie hebben het toch weer goed gedaan.
  Deze week waren de mannen team van de week! Oh wat waren ze trots toen ze het veld opliepen. In de rust van het eerste penalty’s nemen op de keeper en toen lekker patatjes gegeten. Op naar de volgende wedstrijd mannen!!