• Welkom op de nieuwe website

 • En? Wat is je eerste indruk? We horen het graag van je. Zullen we je vast iets meer vertellen wat je hier allemaal kunt vinden?

  Uiteraard is alle informatie die je op vorige website kon vinden overgenomen. Hierdoor kun je nog steeds bij alle informatie, maar eea zal alleen op een iets andere plek zijn geplaatst. Op dit moment wordt er ook nog gekeken of de oude nieuwsartikelen kunnen worden overgenomen, maar daarover hoor je binnenkort meer.

  Nieuw op deze website is bijvoorbeeld "Mijn Groote Lindt". In dit onderdeel stellen wij je in staat om alle gegevens in te zien en (beperkt) te muteren zoals wij deze voor je hebben vastgelegd in Sportlink. En die laatste term moet je even onthouden want die is wel cruciaal.

  Het voordeel van deze website is, dat deze is gebaseerd op de informatie die wij van alle leden hebben vastgelegd in Sportlink. Achter de schermen zit bijvoorbeeld alles aan elkaar vast. Wijzig jij bijvoorbeeld je foto in de voetbal.nl app, dan komt deze ook automatisch op deze website en op de schermen in de kantine. Mits jij hier toestemming voor geeft natuurlijk.

  Gegevens kun je dus inzien in "Mijn Groote Lindt", maar let op: Je moet hier wel een gebruikersnaam en wachtwoord voor aanvragen via het e-mail adres wat bij Groote Lindt bekend is. Stuur een e-mail naar contributie@grootelindt.nl en de gegevens worden naar je verzonden.

  De aankomende periode zal de website min of meer automatisch worden gevuld. Kijk maar eens naar de teampagina's. Deze zijn nu nog grotendeels leeg, maar zodra wij hebben aangegeven in welk team jij speelt, wie de trainer is en wie de teammanager dan worden deze automatisch getoond.

  Kom je iets tegen wat niet klopt, dan horen we dat graag van je. In het Contact menu zul je een een mogelijkheid vinden om snel te reageren.

  Let op! Jij bepaalt wat publiek mag worden getoond. Stuur een e-mail naar contributie@grootelindt.nl als jij niet wilt dat je naam, verjaardag of foto op de website wordt getoond. Standaard staat namelijk zichtbaarheid op normaal en het is een kleine moeite om dit voor je te wijzigen in Privé.