• Wedstrijdverslag of nieuws voor de website aanleveren

 • Hallo,

  Allereerst bedankt, dat je wilt mee wilt helpen om onze site nog beter en actueler te maken. Wat voor nieuws wil je aanleveren? Het is namelijk mogelijk om een stukje op de site te laten plaatsen, een fotogalerij aan te laten maken of een item in de nieuwsbrief op te laten nemen. Of natuurlijk een combinatie hiervan.

  Jij mag het zeggen en wij pakken het op. Maar ... hoe beter jij het aanlevert hoe sneller het op de site komt. Daarom willen we je graag vooraf even een aantal tips mee geven.

  Hoe aan te leveren?

  Kies jij maar een formaat, maar hou je aub niet al te veel bezig met opmaak. Denk hierbij aan opsommingstekens, vet, italic, etc. Het programma waarmee de site wordt beheerd is namelijk geen tekstverwerker waardoor de "plaatsers" vaak aanzienlijke tijd bezig zijn met jouw opmaak er uit te halen. En dat is natuurlijk zonde van zowel jouw als onze tijd. Stuur in alle algemene gevallen je artikel naar wedstrijdverslag@grootelindt.nl en geef aan waar(in) je artikel geplaatst moet worden.

  Optie 1a: Een algemeen artikel op de site

  Als je een algemeen artikel stuurt naar wedstrijdverslag@grootelindt.nl zoals een wedstrijdverslag, nieuwsitem of aankondiging, geef dan aub gelijk aan op welk gedeelte van de site het moet worden geplaatst. Moet het bijvoorbeeld bij een elftal worden getoond of moet het alleen zichtbaar zijn op het laatste nieuws gedeelte. Geef even aan wat je wensen zijn, dan wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden.

  En wat altijd aanspreekt zijn foto's en ondersteunende bestanden. Stuur je als bijlage foto's mee, dan zetten we die gelijk bij het artikel (let op: een foto mag maximaal 500px breed zijn). En last but not least: vergeet je ook niet om een leuke en pakkende zin te verzinnen voor het onderwerp ?

  Optie 1b: Een specifiek artikel op de site

  Als je een specifieke aanpassing wilt, geef dan aub gelijk aan op welk gedeelte van de site het moet worden geplaatst. Stuur je vraag in dit geval naar websitevraag@grootelindt.nl

  Optie 2: Een fotogalerij op de site

  Heb je meerdere foto's en wil je die in de galerij op laten nemen? Neem dan eerst even contact op met de beheerster van de galerij via info@grootelindt.nl. Stuur nog geen foto´s mee, maar stem samen eerst even af hoe de foto´s op de juiste plaats terecht moeten komen.

  Optie 3: Een item in de nieuwsbrief

  De Groote Lindt nieuwsbrief wordt op verzoek verzonden. Het is altijd mogelijk om een extra editie te verzenden. Neem hiervoor contact op via info@grootelindt.nlOok voor de nieuwsbrief geldt: lever je item aan met minimale opmaak.

  Wordt jouw vraag hier niet beantwoord? Heb je aan andere vraag? Of heb je iets waarvan je denkt "dit moet ook op de site"? Laat het ons vandaag nog horen via het volgende formulier.