• Wedstrijdverslag GSC/ODS- Groote lindt VR 1

• Op een ongebruikelijke maandagavond mochten de dames van Groote Lindt aantreden tegen GSC/ODS uit Dordrecht, de laatste bekerwedstrijd. Alleen met een overwinning voor ons met jawel 18 doelpunten verschil zouden we verder mogen bekeren. GSC voetbalt een klasse hoger, dus erg groot was die kan niet vooraf ingeschat.
    De 1e helft was matig van groote lindtzijde. De spitsen van GSC wisten handig gebruik te maken van de ruimte die achter de verdediging lag. We kunnen er kort over zijn; 6-0 ruststand voor de dordtenaren.
    De 2e helft zagen we echter een heel ander groote Lindt voetballen. Er werd zowaar tegen gescoord en sterk verdedigd en gekeept door gelegenheidsdoelvrouw Melanie. Denise maakte haar debuut in de tweede helft en is het voetballen zeker nog niet verleerd. Uiteindelijk werd het nog 7-1, maar overheerste toch na afloop het goede gevoel. Groote Lindt is niet weggespeeld en kan zich nu volledig gaan richten op de start van de competitie.