• Wedstrijdverslag Groote Lindt JO9-2

 • Zaterdag 2 september was het dan zover. De voetbal wedstrijden van het nieuwe seizoen begonnen echt. JO9-2 dat deze wedstrijd bestond uit:  Jesse, Mirre, Han, Nienke, Jayden die als keeper moest optreden, en gastspeler Jacco hadden hun eerste uitwedstrijd.  

  Nadat iedereen zich bij Groote Lindt verzameld had liepen we met het team, coaches en supporters naar de buren. De tegenstander in de eerste ronde voor de beker was Pelikaan JO9-2.

  Het was zowel voor de spelers en de toeschouwers even wennen aan de nieuwe regels.  Er werd eigenlijk 4 keer 10 minuten  gespeeld. Vooral in de 3e stuk was Groote Lindt in de aanval. Jammer dat wanneer ze goed in de wedstrijd zaten er (weer) een time-out aankwam.   

  Met mooie doelpunten van Jesse  en Han  is de wedstrijd  (12-4) uiteindelijk  toch  verloren maar we kunnen terug kijken op een wedstrijd met veel mooie acties en momenten.

  Ook conditioneel hebben ze veel goeds laten zien. De 4 mannen en 2 vrouwen hebben gehele wedstrijd moeten spelen omdat er geen wissels waren.   

  Kortom we gaan met dit team nog hele mooie momenten beleven.