• Wedstrijd verslag zaterdag 2 december

 • Vandaag was het weer vroeg verzamelen bij Groote Lindt. We gingen naar RCD in Dordrecht. Onze vaste keeper was ziek, dus met het zevental en de trouwe supporters gingen we op pad. Maar och wat een kou en een mist. We zouden haast een belletje in de bal doen om hem te horen. Tom was de eerste helft keeper. Maar de bal was zo moeilijk te zien, al snel stond het 1- 0 voor RCD. 

  Wat moesten de mannen hard werken om te verdedigen, want ze waren erg goed die tegenstanders. En de 2- 0 kwam ook erg snel erachteraan. Maar daar kwam Groote Lindt in actie. Sam kreeg de bal van Ruben aangespeeld en ging het gevecht aan met 2 tegenstanders. Wat een klasse van Sam zeg, maar helaas hij kon het niet volhouden en RCD nam de bal mee naar ons doel en zo werd het 3- 0. RCD dacht na de aftrap weer de bal te krijgen, dus gingen ze ervoor en ja hoor het lukte ze, maar gelukkig was Tom daar om ons te redden. Vanuit een corner die RCD mocht nemen werd het 4- 0.

  Na een harde trap van RCD gooide Ruben zijn lichaam voor de bal en zo kon RCD niet naar het doel. Ietsje later herhaalde Jayden deze actie en weer zagen de tegenstanders geen kans. Maar och wat trapte hun hard zeg, maar onze mannen hielden zich erg goed en sterk. RCD zag weer een kans om te scoren, maar de bal ging voor het doel langs. Tom erachteraan, maar toen was het doel leeg. RCD zag dit, maar gelukkig Remco ook. Hij zorgde dat de bal voor zijn voeten kwam en knalde zo die bal naar de andere kant van het veld. En daar ging Tim voor de bal. Hij nam een spurt zo richting doel van de tegenstander. Maar helaas RCD was iets sneller. Wat later was er weer een mooie actie van Tim, zodat de bal uit ons doel bleef.

  Na een korte bespreking met Marcel en Dave gingen de mannen weer verder. Dit had wel geholpen, want nu zagen we de mannen meer aan de kant van de tegenstander rennen. Dit mocht echter niet helpen, want RCD gaf de bal een harde knal hup zo ons doel in en daar was dan de 5-0. RCD merkte wel dat ze wat meer moeite moesten doen, dus af en toe aan een arm trekken of een harde duw geven moest er gebeuren. Gelukkig lieten de mannen zich niet uit het veld slaan en bleven ze goed samenspelen en verdedigen. Ondanks dit alles werd het toch 6-0 en gingen we met 7-0 de rust in.

  Dave en Marcel hadden een goede bespreking met de kanjers. Want ja, hun kunnen wel goed en hard schoppen, maar jullie zijn veel sneller. Nou deze uitspraak hebben ze onthouden met zn allen. Ruben ging als een raket naar het doel van de tegenstander. Er kwamen een hoop kansen voor Groote Lindt, maar helaas mocht er geen een goal vallen voor de sterke mannen. Jayden mocht de tweede helft keepen. En wat heeft hij mooie kunsten laten zien. Helaas kon het team het niet voorkomen dat we uiteindelijk verloren met 17-0. Oh nee eigenlijk 17-1 want er werd een eigen doelpunt gemaakt, helaas telde die niet. Maar wij Groote Lindt JO9-3 vinden wel dat die zat. 

  De jongens hebben zich goed staande gehouden tegen een club waarvan de kids een kop groter waren, af en toe flinke duwen verkochten en aan armen trokken. Jullie zijn kanjers. Eenmaal terug in de kleedkamer lagen er voor alle kids van JO9-3 een chocoladeletter te wachten. Sinterklaas was langs geweest. Hij had ook aan Dave en Marcel gedacht. Maar natuurlijk was er ook 1 voor onze zieke Jayden, die er hopelijk volgende week weer bij is!!

  Tot volgende week bij Pelikaan, laatste wedstrijd voor de winterstop!!