• “We gaan weer beginnen” werd er gemeld op de team app’s van Groote Lindt

 • Een aantal dagen daarvoor was de jeugdcommissie en het bestuur virtueel bij elkaar gekomen om te kijken hoe dit opgepakt kon worden. Na de bekendmaking van de regels en richtlijnen vanuit het RIVM, Gemeente Zwijndrecht en de KNVB is het plan verder uitgewerkt.


  Dit uitvoeringsplan is ingediend bij de Gemeente Zwijndrecht en na de goedkeuring op dinsdagavond, is er, woensdag 29 april, begonnen met de jeugdtrainingen.


  Alle leden, trainers, ouders en overige belanghebbenden zijn goed geïnformeerd. Goed om te zien hoe de trainers en ouders meedenken en helpen. We werken met coördinatoren (gastdames- en heren) die de kinderen opvangen en toezien of alles gaat zoals we met z’n allen hebben afgesproken. Op het veld staan de trainers om training te geven en mooi om te zien dat de jeugdleden weer kunnen ballen. Specifieke complimenten voor de trainers en spelers van JO13 - Jo 19. De trainers kwamen met goede aangepaste oefenvormen, ruim opgezet, geen contact en de 1,5 meter kon worden gewaarborgd. De spelers konden de discipline opbrengen om deze aangepaste vorm van training goed uit te voeren.


  Groote Lindt is een familiaire vereniging met een mooie voetbalhistorie. Ook na een gedwongen voetbalstop laten de leden zien dat het door te verenigen tot veel in staat is.


  Het bestuur is trots en dankbaar op de geweldige prestatie die is geleverd. Hiermee is de basis gelegd om in de komende weken verantwoord te kunnen trainen. Voorlopig worden de trainingen nog niet opengesteld voor niet-leden. Hopelijk zijn vrienden en vriendinnen over een aantal weken welkom op de trainingen.


  Bestuur v.v. Groote Lindt