• Waarom De Lindtse Voetbalschool?
  De ontwikkeling van de pupillen is een van de belangrijkste fases. Hierin krijgen de kinderen de bagage mee waar ze de rest van hun carriere profijt van moeten hebben. Daarom is de Lindtse Voetbalschool vooral gericht op de individuele techniektraining. Groote Lindt heeft als organisator van De Lindtse Voetbalschool geprobeerd om de kosten zo laag mogelijk te houden. De voetbalschool is dan ook niet gericht op winst maar echt op de ontwikkeling van uw kind. Ondanks dat we de kosten zo laag mogelijk willen houden hechten we wel veel waarde aan de kwaliteit en uitstraling. Daarom wordt er gewerkt in groepjes van maximaal 6 personen, zijn er uitstekende ervaren jeugdtrainers vastgelegd en is er uniformiteit in kleding. 
   
  Waarom techniektraining?
  De echte vraag is eigenlijk: welke spelers maken daadwerkelijk het verschil? Daarnaast voegt de techniektraining wezenlijk iets toe aan het bewegen (co├Ârdinatie) van kinderen. Het kind ontwikkelt hiermee lichaamsco├Ârdinatie, balgevoel, tweebenigheid e.d.
   
  Goede techniek, en dan?
  Wie sterk is aan de bal, kan ook de mogelijkheden van zijn medespelers makkelijker overzien. Een speler met veel tactisch inzicht is uiteraard machteloos als hij het technisch niet kan uitvoeren. Hoe meer technieken en speler verwerft, hoe meer mogelijkheden hij heeft om het meeste resultaat uit een wedstrijdsituatie te halen waarbij hij betrokken is.
   
  Hoe gaan we dat bereiken? Wat doen we? En ook wat doen we niet?
   
  Wat doen we?
  We gaan uit van een positieve aanpak waarin we de kinderen veel stimuleren en aanmoedigen. Indien nodig worden de kinderen aangesproken op hun gedrag maar niet op de persoon en als iets lukt belonen we dat royaal met complimenten. We ondersteunen de kinderen met aanwijzingen en de inspanning die de kinderen doen is in beginsel belangrijker dan het resultaat.  
   
  Misschien nog veel belangrijker: Wat doen we niet?
  - Commanderen
  - Straffen
  - Schreeuwen.
   
  Meld je hier aan en ervaar zelf de prettige omgeving van de Lindtse Voetbalschool!