• VVGZ en dus ook Groote Lindt komt in actie tegen kanker. Doe je mee?

  • VVGZ komt in actie. Dit keer niet op maar buiten het veld. En hoe triest de aanleiding voor de actie is, zo belangrijk is het doel ervan. Met de online veiling van populaire voetbalshirts zamelen we namelijk geld in voor het onderzoek naar kanker. Doe jij mee?

    Eén op de drie mensen krijgt de diagnose kanker. Bij VVGZ, en Groote Lindt, zijn we meerdere malen geconfronteerd met de harde realiteit van deze vreselijke ziekte. Al langer speelde het idee binnen VVGZ om een steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. En nadat we het bericht kregen dat Fred Zwang een hersentumor heeft, besloten we de daad bij het woord te voegen met een online veiling.

    Fred speelde acht seizoenen in het eerste elftal van VVGZ en is de vader van de huidige VVGZ-selectiespelers Stefan en Mark. Onder meer via de contacten van Fred zelf, hij was tot voor kort verzorger van Feyenoord, beschikken we al over een aantal prachtige voetbalshirts voor een online voetbalveiling.

    VVGZ wil ook graag een regionaal tintje aan deze online veiling geven. Aan de Zwijndrechtse en Ambachtse voetbalverenigingen is gevraagd een voetbalshirt te doneren. Aan dit verzoek heeft Groote Lindt dan ook graag voldaan om het initiatief van VVGZ te ondersteunen. Ons rood-witte wedstrijdshirt, gesigneerd door de selectiestaf en alle selectiespelers, is dan ook op de online veiling beschikbaar. Biedt op het mooiste voetbalshirt van Zwijndrecht en kom in actie tegen kanker !!

    Kijk snel verder op de site www.vvgzinactie.nl .Bied mee en draag ook jouw steentje bij aan de strijd tegen kanker. Op zaterdag 1 mei sluit de veiling met een online event.