• Vrijwilligers zijn goud!

  • Op zaterdag 16 september wordt er een fantastisch vrijwilligersfestival georganiseerd in het gemeentehuis en op het Raadhuisplein. Met dit festival wil de gemeente Zwijndrecht alle vrijwilligers in het zonnetje zetten. 

    De inzet van vrijwilligers, mantelzorgers en vrijwilligersorganisaties wordt enorm gewaardeerd. Iedereen is welkom op het festival! Of je nu zelf vrijwilligerswerk doet, interesse in vrijwilligerswerk hebt of de vrijwilligers een warm hart toe draagt. 

    De hele dag is er een gezellig programma met diverse activiteiten voor alle leeftijden. Er is een podium met spetterende live optredens, foodtrucks, silent disco, workshops, vrijwilligersmarkt en nog veel meer.

    Het festival is vrij toegankelijk voor iedereen. Speciaal voor vrijwilligers en mantelzorgers zijn er leuke workshops te volgen en is er een gezellig ontbijt. Voor het ontbijt en de workshops is het belangrijk je aan te melden, dat kan bij Diverz via info@zwijndrechtvoorelkaar.nl of telefonisch 078 – 620 60 60.

    Kijk voor meer informatie over de workshops en tijden op www.zwijndrecht.nl/vrijwilligers of op de afbeeldingen in dit bericht.