• Vriendenloterij Belactie 17 Februari 2020 van 19:00 tot 21:30

 • Wij gaan op 17 februari  van 19:00 tot 21:30 een VriendenLoterij belactie organiseren om de extra financiĆ«le steun uit te breiden om mooie initiatieven voor onze vereniging te kunnen blijven doen.

  Tijdens een VriendenLoterij belactie bellen onze leden van uw club of verenging andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij.

  Minimaal 40% van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van uw club of vereniging. Bovendien maken uw clubleden en hun aanhang kans op fantastische geldprijzen in de VriendenLoterij.

  Wat gaan wij doen de VriendenLoterij komt bij uw organisatie langs om deze actie te begeleiden. De VriendenLoterij zorgt ook voor telefoons zodat u geen extra kosten hoeft te maken.

  Wij hebben minimaal 10 mensen 18+ nodig als belpanel, willen jullie ons aub helpen, het is ten slotte ook uw vereniging en dan is 1x een maandagavond toch een klein moeite een harstikke gezellig kan ik u verzekeren. Meldt u zich aan bij sponsoring@grootelindt.nl of Rob van de Pol.  

  U wordt gebeld op deze avond of u mee wil spelen met de vriendenloterij en als u al meespeelt vragen wij of u lot omgezet mag worden naar Groote Lindt. Om de bel aktie makkelijker te maken voor het belpanel kunt al van te voren aangeven voor meedoen of omzetten dit kan gedaan worden door te mailen aan sponsoring@grootelindt.n of geef het door aan uw teammanager. Verzoek en tip aan de teammanagers vraag het aan nieuwe leden in uw team en geeft het door

  Alvast bedankt voor jullie inzet en deelname .