• Voorwaarden gebruik kleding per 1 mei 2017

  Ieder lid krijgt een presentatiepak, een rugtas/ voetbaltas en (via de teamtas) een tenue in bruikleen. De kleding is eigendom van de vereniging. Via de eigen bijdrage van 20 euro zorgen we er voor dat de teamtassen op orde blijven en dat kleine schades worden gerepareerd. Als je de kleding in ontvangst hebt genomen, dan gaan we er van uit dat je er netjes voor zorgt. Heb je een vraag over kleding? Mail dan naar kleding@grootelindt.nl

  In de eerste drie kledingplan jaren hebben we geconcludeerd, dat een ieder zich hier keurig aan houdt. Waarvoor hartelijk dank. Echter, de afgelopen drie jaar hebben we wel ervaren dat het aantal kinderen wat jaarlijks jacks en/ of jassen kapot teruggeeft en kwijtraakt aanzienlijk meer is dan we vooraf hadden verwacht. Daarnaast ontbreken er jaarlijks ook in de diverse teamtassen shorts, shirts, kousen en watertassen. Kan gebeuren, hoort er bij, het zijn kinderen, drukte in de kleedkamer, etc.: allemaal waar maar dit is voor ons wel de reden, dat we de "teugels" van het kledingplan ietwat moeten gaan aanhalen en op sommige punten nog meer moeten concretiseren.

  Willen we het Kledingplan betaalbaar houden voor een ieder, dan moeten we nu actie ondernemen. Een presentatiepak kost 50E (45E pak en 5E bedrukking) en een tas/ rugzak 35E (30E tas en 5E bedrukking). De andere artikelen zoals shirts, shorts, kousen en andere teamartikelen houden we buiten beschouwing, omdat we die niet als persoonlijk bezit aanmerken maar als onderdeel beschouwen van de teamtas. Wanneer hier iets mist, dan bespreken we dat namelijk graag met de teammanager.

  Vanaf 1 mei 2017 zullen we aan u de volgende eigen bijdrage vragen wanneer:

  • een jack kwijt is geraakt: 20 euro;
  • een broek kwijt is geraak: 20 euro;
  • een jack wordt ingeleverd met een gat: 10 euro;
  • een broek wordt ingeleverd met een gat: 10 euro;
  • een rits kapot is van een jack, broek of tas: betaald via onderhoudspot.