• Voorrondes NK Watervoetbal in de Sportboulevard!

 • Op 17 oktober vindt in het zwembad in de Sportboulevard in Dordrecht een officiële voorronde voor het NK-Watervoetbal plaats. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het derde Nederlands Kampioenschap Watervoetbal op 29 december in Arnhem.
  Watervoetbal of aquasoccer is een voetbalwedstrijd in een zwembad (met beweegbare bodem) waarin een klein laagje water van 15 cm staat. Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter. Een wedstrijd duurt 8 minuten. Je speelt het spel in een team van 4 personen, zonder keeper. De bal is ongeveer 45 cm in doorsnede en de techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal. Dit levert verassende winnaars op.

  Teams van 4 tot maximaal 6 personen kunnen zich vanaf nu opgeven via www.optisport.nl/dordrecht De kosten per team bedragen slechts € 12,50. Het is t/m 4 oktober 2017 mogelijk om jezelf in te schrijven via bovenstaande link. Het toernooi is op 17 oktober van 10:00 tot 14:00 uur. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap Watervoetbal. Zij kunnen op 29 december in Arnhem Nederlands Kampioen worden in deze bijzondere tak van sport.

  Neem voor meer informatie over het toernooi in Dordrecht contact op met:
  Rodney van Gelderen
  Marketing en Communicatie
  (078) 711 16 00