• Voorbeschouwing zaterdag 9 november 2019

 • Groote Lindt 1 – Dilettant 1

  Hopelijk hebben staf en spelers in de spiegel gekeken na het verlies tegen IJVV De Zwervers van vorige week zaterdag. Direct is er de mogelijkheid om de nare smaak van deze wedstrijd weg te spoelen. Op sportpark Bakestein wordt Dilettant uit Krimpen aan de Lek ontvangen (aanvang 14.30 uur). Dilettant staat op de 10e plaats op de ranglijst met 7 competitiewedstrijden uit 7 wedstrijden. Gewonnen werd er van FC IJsselmonde (5-1), BZC/Zuiderpark (5-6) en de wedstrijd tegen Zwarte Pijl eindigde in een remise (4-4). Ruim werd er verloren van s’ Gravendeel (2-6). Dilettant is nog niet de stabiele derdeklasser die het vorige seizoen op de 8e eindigde in de eindrangschikking. Het doelsaldo van 18 doelpunten voor en 23 doelpunten tegen zegt dan ook voldoende. Voor Groote Lindt is het zaak om de volle drie punten in Zwijndrecht te houden om zich veilig van de onderste plaatsen te spelen.

   

  De Meeuwen2 – Groote Lindt 2

  In een rommelig wedstrijd wist Groote Lindt 2 afgelopen zaterdag tegen De Alblas 2 de punten in Zwijndrecht te houden (1-0). Groote Lindt 2 staat nu met 3 punten achterstand op redelijk korte afstand achter koploper Heerjansdam 2. Voor zaterdag staat de eerste uitwedstrijd naar Zeeland op wedstrijdprogramma. Om 14.30 uur wordt Groote Lindt 2 verwacht in Zoutelande (afstand 125 kilometer) bij De Meeuwen 2. De groen-witte staan op de 11e plaats in de competitie met 6 punten. Er werd afgelopen zaterdag verrassend gewonnen van het sterke EBOH 2 (3-2). Alle overige punten werden behaald via gelijke spelen. Het is dus oppassen voor Groote Lindt 2. Niet alleen de wedstrijd geconcentreerd beginnen maar de volle 90 minuten de focus vasthouden.

   

  Groote Lindt 3 – VVAC 3

  Helaas geen punten voor Groot Lindt 3 na de wedstrijd in en tegen Schelluinen 2. In de laatste minuten van de speeltijd werd de overwinning door Schelluinen 2 binnengehaald. Zaterdag komt de nummer 4 van de competitie op bezoek:  VVAC  3 (aanvang 14.30 uur). De bezoekers hebben slechts vier punten meer dan Groote Lindt 3 en dit is dus de mogelijkheid om een betere positie op de ranglijst te behalen.