• Voorbeschouwing zaterdag 8 februari 2020

 • DFC 1 – Groote Lindt 1

  De tweede competitieoverwinning van 2020 werd afgelopen zaterdag behaald in de thuiswedstrijd tegen v.v. Dubbeldam. Een ruime 5 – 1 eindstand stond op het scorebord waaronder het eerste competitiedoelpunt van JO19-speler Max Klop. Nu van wedstrijd naar wedstrijd verder kijken. Zaterdag de uitwedstrijd in Dordrecht tegen DFC (aanvang 14.30 uur). DFC is na de winterstop goed gestart om bij de onderste plaatsen weg te blijven. Winst op VVOR in Rotterdam (1-3) en vorige week de toch wel onverwachte thuisoverwinning op s’ Gravendeel (2-1). DFC staat nu 8e met 20 punten, slechts 4 punten minder dan Groote Lindt. Het wordt weer een spannende zaterdag waarbij Groote Lindt graag bij de bovenste vier plaatsen wil aanhaken. 

  Serooskerke 2 – Groote Lindt 2

  Afgelopen zaterdag zakte Groote Lindt 2 volledig door de ondergrens. De huidige nummer 12 van de competitie Alblasserdam 2 toonde meer inzet en gretigheid. In het laatste gedeelte van de wedstrijd wisten de Alblasserdammers er zelfs een zevenklapper van te maken: 2 – 7. Nu is het voor Groote Lindt 2 om de rug te rechten en de volgende wedstrijd laten zien dat het een “incident” was. Dat kan direct in en tegen Serooskerke 2 (aanvang 14.30 uur). In de thuiswedstrijd, op 19 oktober 2019, nam Serooskerke de volle drie punten mee naar Zeeland (2-3). De nummer 4 van de competitie bezit 24 punten, 3 meer dan Groote Lindt dat door het verlies is afgezakt naar de 8e plaats in de competitie. Het zal voor Groote Lindt een wedstrijd worden om aan of af te haken bij de bovenste plaatsen in de 1e klasse. 

  VVAC 3 – Groote Lindt 3

  Na de winterstop mocht Groote Lindt 3 direct vol aan de bak en kon het dus niet “bol werken” tegen Sliedrecht 3. Een ruime 1-4 thuisnederlaag was het gevolg tegen de nummer drie van de ranglijst. Zaterdag gaat Groote Lindt 3 op bezoek bij VVAC 3 (aanvang 15.00 uur) VVAC 3 wist ook vorige week de wedstrijd niet winnend af te sluiten tegen Schelluinen 2 (3-1). De verwachting voor beide teams is dat dit meer een gelijkwaardige wedstrijd zal worden. Voor Groote Lindt 3 zijn er zeker mogelijkheden om de winst terug naar Zwijndrecht te gaan.