• Voorbeschouwing zaterdag 7 maart 2020

 • Groote Lindt 1 – FC IJsselmonde 1

  Eindelijk weer een competitiewedstrijd na twee “voetballoze” zaterdagen. Wel werd er afgelopen dinsdag gespeeld voor de Palace Casino Cup tegen Rotterdam United. Na een prima eerste helft (3-0) viel Groote Lindt iets terug en werd het uiteindelijk 4-2 in het voordeel van Groote Lindt. Bij de volgende loting dus hopen op een mooie tegenstander. Nu eerst de thuiswedstrijd voor de competitie tegen FC IJsselmonde (aanvang 14.30 uur). De rode lantaarndrager heeft slechts 5 punten en het “gat” naar de nummer voorlaatst (Leonidas) bedraagt nu al 8 punten met een doelsaldo van – 33 (20-53). FC IJsselmonde zal dus iets moeten veranderen om zich ook volgend seizoen derdeklasser te mogen noemen. Groote Lindt greep naast de tweede periodetitel door het verlies uit tegen DFC en het gelijkspel van 1-1 thuis tegen SSS. De inzet voor de komende periode zal de winst van de derde periode zijn en eventueel de vervangende periodetitel van de lijstaanvoerder OSV Oud Beijerland. Ook in deze wedstrijd staat er dus weer van alles op het spel om er een mooie voetbalmiddag van te maken. 

  Bruse Boys 2 – Groote Lindt 2

  Ook Groote Lindt 2 mag weer “de wei” in en wordt in Bruinisse bij Bruse Boys 2 (aanvang 14.30 uur) verwacht. Afgelopen dinsdag werd er door de spelers van Angelo en Hans aan de conditie gewerkt op de spinningfietsen. De laatste competitiewedstrijd van Groote Lindt 2 dateert al weer van 15 februari jl. met de 3-2 winst tegen Pelikaan 3. Bruse Boys 2 wist die laatste competitiedag één van de vele Zeeuwse derby’s niet te winnen(4-0 tegen MZC’11 2). Bruse Boys 2 staat dan ook onderaan de competitieranglijst met 8 punten. Een prima tegenstander dus voor Groote Lindt 2 om weer in het ritme te komen. 

  Groot Ammers 3 – Groote Lindt 3

  Voor Groote Lindt 3 is de hervatting van de competitie na de winterstop niet goed begonnen. In de drie wedstrijden in 2020 zijn er nog geen competitiepunten verdiend. Er werd achteréén volgens verloren van Sliedrecht 3, VVAC 3 en Rijsoord 3. Tegenstander van zaterdag is de nummer 8 van de competitie, Groot Ammers 3, met 15 competitiepunten. Groote Lindt staat op een 9e plaats met slechts 3 punten minder dan Groot Ammers. Er ligt dus de mogelijkhied om de eerste drie punten van 2020 mee naar Zwijndrecht te nemen.