• Voorbeschouwing zaterdag 5 oktober 2019.

 • SSS 1 – Groote Lindt 1

  Na de eerste winst in het “rotterdamse” gaat Groote Lindt 1 op bezoek bij een oude bekende: SSS uit Klaaswaal. Met ex- Groote Lindt trainer Henk Dirven als hoofdtrainer beloofd het na een lange periode weer een leuke ontmoeting te worden (aanvang 14.30 uur). SSS behaalde net als Groote Lindt 3 wedstrijdpunten uit 2 competitiewedstrijden. SSS wist de eerste competitiewedstrijd van Leonidas te winnen (3-0)  en verloor vorige week in en tegen Oud-Beijerland (4-1). Zoals bekend verloor Groote Lindt ongelukkig, in de laatste minuten, de eerste competitiewedstrijd (Dubbeldam uit 2-1) en wist de eerste thuiswedstrijd te winnen van BZC/Zuiderpark (4-3). Voor beide elftallen is het dus belangrijk om de volle 3 competitiepunten te behalen om niet in het “rechterrijtje” te belanden. 

   

  Groote Lindt 2 – Bruse Boys 2

  Met 2 competitiewedstrijden uit 2 wedstrijden is de start van Groot Lindt 2 niet al te voortvarend.  Er had zeker meer ingezeten dan de 2 gelijke spelen tegen Alblasserdam 2 en Heerjansdam 2. Zaterdag wordt op sportpark Bakestein Bruse Boys uit Bruinisse ontvangen (aanvang 12.00 uur). Bruse Boys heeft nog geen competitiepunten behaald door verlies tegen Heerjansdam 2 (2-1 uit) en Walcheren 2 (1-4 thuis). Het is dus een mooie gelegenheid voor ons “tweede” om zich met een overwinning te melden bij de top 5 van de reserve 1e klasse.

   

  Boeimeer 3 – Groote Lindt 3

  De start van de competitie van Groote Lindt kenmerkt zich door grote cijfers. Nog geen competitiepunten voor Groote Lindt door nederlagen tegen Sliedrecht 3 ( 7-2 uit) en Hardinxveld 3 (3-6). Overigens zijn in deze competitie de verschillen, en dus de uitslagen, groot. Na 2 wedstrijden heeft de koploper een doelsaldo van +12 en de rode lantaarndrager van -9. Groote Lindt 3 wordt zaterdag om 13.30 uur verwacht bij Boeimeer 3 dat in de top drie staat met 6 competitiepunten uit 2 wedstrijden. Het beloofd dus weer een lastige middag te worden met als doel een puntje mee te nemen uit Brabant.