• Voorbeschouwing zaterdag 30 november 2019

 • Groote Lindt 1 – Leonidas 1

  Na het verlies in de uitwedstrijd tegen koploper OSV Oud-Beijerland (0-5) staat er voor Groote Lindt 1 weer een thuiswedstrijd op het competitieprogramma. Op sportpark Bakestein wordt het Rotterdamse Leonidas ontvangen (aanvang 14.30 uur). De huidige nummer 10 van de competitie bezit 10 punten uit 9 wedstrijden. Groote Lindt vinden we terug op de 8e plaats met 12 punten. Een echte wedstrijd dus met als inzet om van de onderste plaatsen weg te blijven. Voor Groote Lindt belangrijk aangezien de Bakestein-bewoners volgende week op bezoek gaan bij wederom een top 3 elftal: Nieuwerkerk. Eerst zaterdag maar de punten veilig spelen om de aansluiting met de bovenste plaatsen te behouden. Groote Lindt heeft een golf van blessures te verwerken en zal dan ook niet met de beoogde basisspelers kunnen starten. Het is aan hoofdtrainer Serge van den Hurk om met een fit en gemotiveerd elftal aan de aftrap te verschijnen. Er zal als team moeten worden gewerkt om met een positief resultaat, na het laatste fluitsignaal, het hoofdveld te verlaten. 

  Dinsdagavond 3 december 2019 staat de eerste Onder23 wedstrijd in het kader van de Drukzo Talent Cup op  programma. Papendrecht O23 wordt vanaf 20.00 uur ontvangen in Zwijndrecht. 

  Groote Lindt 2 – Arnemuiden 2

  Na een lange reis bracht Groot Lindt 2 de punten mee uit Zeeland. In een uitstekende  wedstrijd werd MZC’11 met 0-3 verslagen. Hierdoor klimt Groote Lindt 2 naar een  3e plaats achter Terneuzense Boys 2 en koploper Walcheren 2. Zaterdag wederom een Zeeuwse tegenstander als Arnemuiden 2 de reis naar Zwijndrecht maakt (aanvang 12.00 uur). Arnemuiden 2 heeft 14 punten slecht één punt minder dan Groote Lindt 2. Een prima mogelijkheid voor Groote Lindt om zich bij winst definitief in de top drie te vestigen. 

  Groote Lindt 3 – Kozakken Boys 3

  Een kleine nederlaag afgelopen zaterdag voor Groote Lindt 3. In Papendrecht werd er met 2-1 verloren van Drechtstreek 4. Komende zaterdag komt de huidige nummer 4 van de competitie op bezoek: Kozakken Boys 3.  Vorige week speelde Kozakken Boys, in een echte topper,  gelijk tegen Schelluinen 2 (4-4). Het zal dus zaterdag een lastige wedstrijd worden voor speler/coach Jimmy waar er wel vertrouwen is om een keer in een thuiswedstrijd te kunnen stunten.