• Voorbeschouwing zaterdag 27 november 2021

 • Groote Lindt – Zwarte Pijl

  “Klap na klap”, “in de hoek waar de klappen vallen” en “er zit veel tegen” zijn uitspraken die veel zijn gehoord de afgelopen dagen. Sportief gezien valt alles de verkeerde kant op voor Groote Lindt in de afgelopen weken. In de 1-1 tegen Rhoon afgelopen zaterdag maar vooral de 1-2 in de resterende negen minuten van de thuiswedstrijd tegen SSS kwam dinsdagavond keihard aan. Er zijn pas acht wedstrijden in de competitie gespeeld en liggen dus nog 18 wedstrijden te spelen op Groote Lindt te wachten. Er zijn nog mogelijkheden genoeg en Groote Lindt zal zeker uit deze lastige periode komen. Om naar boven te kunnen kijken zijn er voor de winterstop drie wedstrijden te spelen. Om te beginnen zaterdag tegen huidige nummer 7 van de competitie Zwarte Pijl uit Rotterdam-West. BZC/Zuiderpark was het laatste slachtoffer van Zwarte Pijl met 3-0 thuisoverwinning afgelopen zaterdag. De grootste nederlaag aan Zwarte Pijl werd door SSS toegebracht (5-0). In een competitie waar iedereen van iedereen kan winnen kan het zo maar zijn dat Groote Lindt met een overwinning van het veld stapt en ziet de voetbalwereld er ineens weer zonniger uit. 

  Groote Lindt 2 – Arnemuiden 2

  Na een vrije zaterdag voor Grote Lindt 2 komt a.s. zaterdag koploper Arnemuiden op bezoek in Zwijndrecht. De Zeeuwen staan fier bovenaan met 19 punten uit 7 gespeelde wedstrijden. Slechts twee verliespunten dus die werden opgelopen in de uitwedstrijd tegen nummer twee van de competitie Zwaluwe 2 (1-1). Ook Groote Lindt 2 wist Zwaluwe, in een thuiswedstrijd, op een gelijkspel te houden (2-2).  Het zou een bijzonder mooi resultaat zijn als dat ook tegen Arnemuiden kan worden behaald. 

  Groote Lindt 3 – ASWH 3

  Koploper Heerjansdam 3 liep afgelopen zaterdag tegen Groote Lindt 3 tegen een gelijkspel aan (1-1)  Een verdienstelijk resultaat voor het elftal van speler/coach Dave Klootwijk dat ook direct een 9e plaats op de ranglijst opleverde.  Zaterdag wordt ASWH 3 ontvangen op sportpark Bakestein. ASWH 3 vinden we een plaatsje boven Groote Lindt 3 terug op de 10e plaats. Met een overwinning kan ons “derde” weer stapje maken op de ranglijst.