• Voorbeschouwing zaterdag 25 mei 2019

 • Groote Lindt 1 - IFC 1

  Na de toch wel smadelijk nederlaag van vorige week zaterdag tegen Alblasserdam kan Groote Lindt nog via één kleine ontsnappingsroute richting de nacompetitie. De wedstrijd van afgelopen zaterdag maar snel vergeten en vol voor een overwinning op Bakestein waar onze buren uit Hendrik ido Ambacht worden ontvangen (aanvang 14.30 uur). IFC is al weken zeker van de nacompetitie in de strijd tegen degradatie naar de 4e klasse. Hoogtepunt de afgelopen weken was voor FC de thuisoverwinning tegen Streefkerk in een doelpuntrijk duel (5-2) Voor Groote Lindt is er dus "iets" recht te zetten en de ploeg zal gebrand zijn om weer het verzorgde voetbal van voor de winterstop te laten zien in de laatste wedstrijd van dit seizoen. Met verlies of gelijkspel van SVW (thuis in de kampioenswedstrijd van Arkel) en verlies of gelijkspel van Ameide (thuis tegen Alblasserdam)kan als nog de nacompetitie worden bereikt. Conclusie: bij winst van SVW is Groote Lindt kansloos. Bij winst van Ameide is er een negatief doelsaldo van drie doelpunten te overbruggen. Het team zal vol voor de winst moeten gaan en onze spitsen kunnen aan de bak om met een ruime overwinning de competitie te beëindigen.

  Groote Lindt 2 - Pelikaan 2

  Na een worsteling van enkele weken is het doek uiteindelijk toch gevallen voor Groote Lindt 2 in de wedstrijd tegen Wieldrecht 2. Het zat de mannen van Hans Bezemer niet mee de laatste weken. Veel strijd geleverd, als team gevoetbald maar niet het verschil kunnen maken. Complimenten aan staf en spelers over de wijze waarop voor de laatste kans is gestreden tegen degradatie uit de Hoofdklasse. Zaterdag worden onze buren op Bakestein Pelikaan 2 ontvangen (aanvang 12.00 uur). Pelikaan speelt een kleurloos en wisselend seizoen een staat toch op een keurige 6e plaats. De meeste punten werden behaald in de eerste en tweede periode. In de derde periode zijn uit acht wedstrijden slechts negen punten behaald. Drie punten daarvan werden enkele weken geleden behaald tegen VVGZ 2 (2-1). Groote Lindt 2 wil uiteraard het seizoen positief afsluiten en een overwinning op de "peli’s" zou daar prima inpassen.

  WHS 2 - Groote Lindt 3

  Ook Groote Lindt 3 kan niet meer tot winst komen de laatste weken maar blijft wel stabiel in de "middenmoot" van de ranglijst. Zaterdag gaat het derde op bezoek bij WHS 2 in het verre Sint Annaland (aanvang 14.30 uur). WHS staat net boven Groote Lindt op de 6e plaats met 31 punten. Het zou mooi zijn als Groote Lindt 3 de volle drie punten zou kunnen meenemen uit Zeeland aan het slot van de competitie.