• Voorbeschouwing zaterdag 20 november 2021

 • Groote Lindt – Rhoon

  Na de Bakestein-derby tegen Pelikaan (0-5) ,met veel sfeerbeelden, breekt er een belangrijke week aan voor Groote Lindt. A.s. zaterdag wordt rode lantaarndrager Rhoon ontvangen, daarna op dinsdagavond het restant van wedstrijd tegen SSS en tenslotte, wederom thuis, komt Zwarte Pijl uit Rotterdam-West naar Zwijndrecht.

  Groote Lindt zal zich snel moeten herstellen van de klap die de Peli’s uitdeelde in de derby. Na 9 minuten speeltijd lagen er twee “in het mandje” en daarna kon Groote Lindt geen vuist maken tegen het gemakkelijk spelend Pelikaan. Herstel zal er dus in de competitie moeten zijn tegen Rhoon. Drie gelijkspelen wist Rhoon te behalen in de competitie. Rhoon staat dan ook op de 14e plaats in de competitie. Eén van de puntendelingen was in een thuiswedstrijd tegen koploper Nieuwerkerk. Groote Lindt is dan ook gewaarschuwd en blijkt maar eens dat iedereen van iedereen kan winnen in deze derde klasse.

  Dinsdag 23 november a.s. wordt het restant uitgespeeld van Groote Lindt – SSS. Nadat de scheidsrechter geblesseerd moest afhaken bleven er nog 5 minuten speeltijd op de klok staan. Met daarbij nog 4 minuten extra tijd zal er dus, bij een tussenstand van 1-1, voor negen minuten worden afgetrapt. 

  Groote Lindt 2 is “vrij” door het uit de competitie vallen van HSV Hoek 2. Volgende week zaterdag 27 november komt koploper Arnemuiden naar Zwijndrecht. 

  Heerjansdam 3 – Groote Lindt 3

  Zaterdag mag Groote Lindt 3 ook een koploper ontvangen. Heerjansdam 3 komt 16 punten uit 6 wedstrijden naar Sportpark Bakestein. Groote Lindt 3 koestert de in de laatste wedstrijd veroverde drie punten. Bij winst kan Groote Lindt 3 een flinke sprong op de ranglijst maken en zal dan naar de 7e plaats kunnen stijgen. 

  Groote Lindt JO19-1 – RCD JO19-1

  Onze JO19 doet het goed in de eerste klasse en we vinden ze dan ook terug op 5e plaats op de ranglijst met “11 uit 7”. Nieuw Lekkerland JO19-1, Streefkerk JO19-1 en Papendrecht JO19-1 zijn in die competitie te onbetwiste titelkandidaten. De tegenstander van a.s. zaterdag RCD staat 10e met “3 uit 6”. Winst zal er dus moeten zijn voor JO19 om mee te blijven draaien in de competitie.

  Maandag 22 november speelt JO19-1 de derde bekerronde. Uit de koker kwam tweede klasser Rijsoord JO19-1. De Kraaien staan daar wel bovenaan de ranglijst met “13 uit 6”. Een mooie wedstrijd voor onze jeugdspelers.