• Voorbeschouwing zaterdag 2 februari 2019

 • Groote Lindt 1 - SV Meerkerk 1

  Ons 1e elftal wacht nog steeds op de eerste competitiewedstrijd in 2019. Na de afgelastingen tegen SVW (thuis) en Streefkerk (uit) zijn de weergoden ons hopelijk zaterdag beter gestemd. Afgelopen zaterdag werd er wel geoefend in en tegen Wieldrecht. Groote Lindt pakte daar de winst maar verloor Bas Jansen met een ernstige en dus langdurige blessure. Wij wensen Bas hierbij veel sterkte met zijn herstel.

  Onze tegenstander van zaterdag is aan een matig seizoen bezig. Na de degradatie uit de 2e klasse zijn de resultaten in de 3e klasse wisselend. Kort samengevat: het lukt nog niet altijd en dat resulteert voorlopig in een 11e plaats met slechts 9 punten. De uitwedstrijd in Meerkerk werd getypeerd door stevig voetbal van de kant van Meerkerk. Groote Lindt liet zich niet onder de voet lopen en vertrok met de volle winst uit Meerkerk (2-3). Meerkerk heeft er inmiddels al wel een competitiewedstrijd in 2019 opzetten en verloor uit met 2-0 van Schelluinen. Opvallend is verder dat de in ere herstelde derby tegen Ameide door Meerkerk thuis niet kon worden gewonnen (0-0). Zaterdag zal ons "eerste" wederom aan de bak moeten om de koppositie in de derde klasse C te handhaven en mag van onderschatting geen sprake zijn.

   

  Groote Lindt 2 - GRC’14 2

  Voor Groote Lindt 2 breekt een belangrijke periode aan in de competitie. Kan Groote Lindt 2 nog aanhaken of blijft het in de onderste regionen van de ranglijst hangen. Als het aan de spelers en begeleiders ligt uiteraard: aanhaken !. Na een prima wedstrijd tijdens het trainingskamp in Portugal werd er vorige week zaterdag geoefend in en tegen Streefkerk 2. Groote Lindt startte goed en wist op een 0-2 voorsprong te komen. Met de eindstand 1-2 was iedereen tevreden maar vooral over het vertoonde spel wat hoop geeft voor de komende wedstrijd thuis tegen GRC’14 2. Zaterdag zullen er dus punten moeten worden gepakt tegen de huidige nummer 12 van de ranglijst die op slecht één punt van ons "tweede" staat.