• Voorbeschouwing zaterdag 18 mei 2019

 • Alblasserdam 1 - Groote Lindt 1

  Ein-de-lijk weer een overwinning voor Groote Lindt. Hiermee is hopelijk de negatieve reeks afgesloten (één punt uit vier wedstrijden) en wordt deelname aan de nacompetitie veilig gesteld. Het ging afgelopen zaterdag niet vanzelf in de thuiswedstrijd tegen Hardinxveld. Wederom werd er een achterstand goed gemaakt en trok het elftal de overwinning in de 2e helft over de streep. Zaterdag gaat Groote Lindt op bezoek bij en in Alblasserdam (aanvang 14.30 uur) dat op de 8e plaats staat in de competitiestand. Er is voor Alblasserdam niets meer om voor de spelen en het seizoen is dan ook zo goed als voorbij voor Alblasserdam. Het blijft ook deze week oppassen voor Groote Lindt. Alblasserdam zal een verdedigende tactiek op de mat leggen en hopen op een snelle counter, een vrije trap of een goed getrapte corner. Op deze wijze werden een aantal topploegen in Alblasserdam verslagen waaronder recent nog De Zwerver in de laatste minuten van de wedstrijd. Voor de vervangende periode is Groote Lindt afhankelijk van resultaten op de andere velden maar winst is zeker noodzakelijk om op de slotdag zich, eventueel,voor de nacompetitie te kunnen plaatsen. 

  Wieldrecht 2 - Groote Lindt 2

  Afgelopen zaterdag lukte het, na een positieve reeks, een keer niet bij Groote Lindt 2. Door een vroege goal, al dan niet in buitenspelpositie, van Hardinxveld 2 kwam Groote Lindt niet in haar spel en liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan (0-3) Dan zaterdag maar proberen in Dordrecht tegen Wieldrecht 2 (aanvang 12.00 uur). De laatste wedstrijden speelde Wieldrecht  met 1-1 gelijk tegen respectievelijk Hoek (uit) en Kloetinge (thuis). Wieldrecht heeft zich nog niet veilig gespeeld en kan de punten dan ook goed gebruiken. Voor Groote Lindt is dit echt de laatste strohalm tot behoud van het hoofdklasserschap. 

  Groote Lindt 3 - UVV’40

  Het "derde" ontvangt zaterdag de nummer 10 (met 13 punten) van de ranglijst (aanvang 14.30 uur). De uitwedstrijd op 6 oktober 2018 in Ulvenhout werd door Groote Liindt met 0-2 gewonnen. Vorige week werd zoals verwacht verloren van titelkandidaat Dubbeldam 2 (5-1). Voor een overwinning van Groote Lindt 3 moeten we terug naar 9 maart toen NOAD’67 met 3-0 op Bakestein werd verslagen. Hoogtijd dus voor weer een overwinning.