• Voorbeschouwing zaterdag 16 maart 2019

 • Groote Lindt 1 - De Zwerver 1

  De uitslagen waren Groote Lindt afgelopen zaterdag gunstig gezind. Door zelf te winnen van VVAC en het verlies van koploper Arkel bij Alblasserdam heeft Groote Lindt alles in eigen hand om de 2e periode titel te veroveren. Voor de 2e periode moeten nog de inhaalwedstrijden SVW thuis (30 maart 2019) en De Alblas uit (nog niet gepland) worden gespeeld. In de competitiestand heeft Groote Lindt drie punten minder dan Arkel echter met een wedstrijd minder gespeeld.

  Zaterdag komt De Zwerver uit Kinderdijk op bezoek op sportpark Bakestein (aanvang 14.30 uur). Na een sterke seizoenstart heeft onze tegenstander van zaterdag een flinke "dip" gekregen. De Schansbewoners kwamen dit te boven en staan nu weer op een prima 4e plaats in competitie. Afgelopen zaterdag werd er door De Zwerver met duidelijke cijfers (4-2) gewonnen van SVW. De vorige competitiewedstrijd in Kinderdijk eindigde voor Groote Lindt in mineur. Na een uitstekende 1e helft werd het team in de 2e helft ondersteboven gelopen door een getergd De Zwerver (5-3). Zaterdag kan ons "eerste" zich geen puntverlies veroorloven en is een revanche op De Zwerver een goede motivatie.

   

  Groote Lindt 2 - ASWH 2

  Helaas lukt het nog niet met Groote Lindt 2. Afgelopen zaterdag wederom een verlies. Er werd prima gevoetbald maar echter zonder resultaat. LRC was effectiever en wist  met een 2-0 wist de wedstrijd af te sluiten. Zaterdag komt de nummer 4 van de competitie op bezoek: ASWH 2 (aanvang 12.00 uur). De vorige competitiewedstrijd werd er in Hendrik ido Ambacht ruim verloren. Groote Lindt 2 zal dus moeten stunten en gebruik maken van het thuisvoordeel op natuurgras.

   

  Rijsoord 3 - Groote Lindt 3

  De afgelopen twee wedstrijden werden door Groote Lindt 3 gewonnen. Hierdoor is het team van Wout weer een paar plaatsen gestegen in de competitie. Met een 4e plaats op slechts 5 punten van koploper Internos 3 is nog van alles mogelijk. Zaterdag wordt een bezoek gebracht aan Rijsoord 3 (aanvang 12.30 uur) Rijsoord 3 bevindt zich op een 6e plaats met 21 competitiepunten. Om bij de bovenste plaatsen te blijven aanhaken is winst dus noodzakelijk.