• Voorbeschouwing zaterdag 15 februari 2020

 • Groote Lindt 1 – SSS 1

  Na de “zure” nederlaag in de vorige speelronde kan Groote Lindt het verlies direct van zich afspelen (1-0 verlies in Dordrecht tegen DFC). Zaterdag wordt SSS, de huidige nummer twee van de competitie, ontvangen op sportpark Bakestein (aanvang 14.30 uur). In de huidige competitie is SSS één van de regelmatig presterende teams. De voorgaande wedstrijd tussen beide teams in de lopende competitie eindigde voor Groote Lindt in een ruime 4 – 0 nederlaag. Vorige week wist SSS met enige moeite thuis te winnen van YVV De Zwervers (3-2). De strijd om de tweede periodetitel is nog niet beslist al staat voor aanvang van dit duel SSS er het beste voor. Het is aan Groote Lindt om de laatste mogelijkheid te benutten om zich nog in de strijd om de periodetitel mengen. Er zijn wederom veel belangen voor ons “eerste” om de wedstrijd met de volle winst af te sluiten. 

  Groote Lindt 2 – Pelikaan 3

  In het “zeeuwse” wisten de mannen van Angelo en Hans een punt te veroveren tegen de nummer 4 van de competitie Serooskerke 2 (1-1).  Vermeld moet worden dat ook Groote Lindt met een zure smaak naar de kantine in Zwijndrecht terugkeerde omdat de gelijkmakende goal van Serooskerke pas viel in de 92e minuut. Voor zaterdag staat er een Bakestein-derby op het wedstrijdprogramma als Pelikaan 3 wordt ontvangen aan de Lindtse-kant van het sportpark (aanvang 12.00 uur). Pelikaan 3 staat op de 9e plaats met 16 competitiepunten. Het “gat” naar de nummer 8, Groote Lindt 2, bedraagt 6 competitiepunten. Groote Lindt 2 start dus als favoriet in de Derby mede omdat de voorgaande wedstrijd op het Pelidome eindigde in een 1 – 3 overwinning voor de rood-witte. 

  Groote Lindt 3 – Rijsoord 3

  Een kleine nederlaag afgelopen zaterdag voor Groote Lindt 3. In de Alblasserwaard werd er met 2-1 verloren van VVAC 3 de huidige nummer 5 van de competitie. Rijsoord 3 is de volgende tegenstander voor Groote Lindt 3 (aanvang 14.30 uur). Groote Lindt 3 start als favoriet aan de thuiswedstrijd aangezien Rijsoord 3 de rode lantaarndrager is. In Rijsoord wist Groote Lindt 3 met 2 – 4 te winnen