• Voorbeschouwing zaterdag 12 oktober 2019

 • Groote Lindt 1 – DFC 1

  Na het verlies van vorige week zaterdag (SSS uit 4-0) is het nu aan Groote Lindt om de seizoensstart een beetje glans te geven. Met drie punten uit drie wedstrijden en een 9e plaats in de competitie kan je niet spreken van een stabiele start van de competitie.  Zaterdag komt het Dordtse DFC op bezoek (aanvang 14.30 uur) dat net als Groote Lindt over drie competitiepunten beschikt. Deze drie punten werden vorige week behaald in een uitwedstrijd tegen Dilettant (0-3) en heeft dus de weg naar boven gevonden. Verloren werd er van Zwarte Pijl (uit 3-1) en Nieuwerkerk (thuis 0-5). Verdediger Rick Schenk van zeker niet aan de aftrap verschijnen als gevolg van een rode kaart (twee keer geel) in de laatste competitiewedstrijd. Het beloofd dus voor beide elftallen een belangrijke wedstrijd te worden om te kunnen aanhaken bij het linkerrijtje en niet direct te veel punten te verliezen op de huidige top drie van de competitie.

   

  Pelikaan 3 – Groote Lindt 2

  Eindelijk de overwinning waarop het 2e wachtte deze competitie. Na twee gelijke spelen nu dan afgelopen zaterdag de volle drie punten in de thuiswedstrijd tegen Bruse Boys (4-0).  Zaterdag geen verre zeeuwse uitwedstrijd maar een bezoek aan de buren van Pelikaan 3 (aanvang 15.00 uur). Pelikaan dat slechts één punt meer heeft dan Groote Lindt 2 maar dus al wel twee overwinningen op zak heeft:  De Meeuwen thuis 3-0 en De Alblas uit 1-2. Verlies was er vorige week in en tegen Arnemuiden (2-0). Uiteraard is voor Lindtenaren de verwachting dat Groote Lindt 2 de punten zal meenemen vanaf het Pelidome.

   

  Groote Lindt 3 – SteDoCo 2

  Ook voor Groote Lindt 3 de eerste overwinning dit seizoen. In Brabant tegen Boeimeer 2 werd er met 0-4 gewonnen en konden de drie punten mee over de Moerdijk. Zaterdag  wordt SteDoCo 2 op sportprak Bakestein (aanvang 12.30 uur). Beide elftallen bezitten drie punten en het beloofd dus een evenwichtige wedstrijd te worden. Veel zal afhangen van de beschikbare spelers die speler/coach Jimmy tot zijn beschikking heeft.