• Voorbeschouwing zaterdag 10 november 2018

 • Groote Lindt 1

  Na de verdiende overwinning op Streefkerk dit weekend geen competitieverplichtingen. Na de afmelding van SV Noordeloos is het helaas niet gelukt om een nieuwe tegenstander te vinden. Een "vrij" weekend  voor onze selectie. Een deel van de staf en selectie zullen de inhaalwedstrijd Arkel-SVW bezoeken. Bij puntverlies van SVW kan Groote Lindt volgende week in de wedstrijd in en tegen Meerkerk de eerste periodetitel zeker stellen.

  Afgelopen dinsdagavond werd de Voetbal Rijnmond Cup wedstrijd tegen DRL (zon) gewonnen

  met 3-1. Groote Lindt gaat dus in de koker voor de 2e ronde.

  Groote Lindt 2-Wieldrecht 2

  De op zaterdag 6 oktober jl. als gevolg van een ongeval gestaakte wedstrijd staat voor zaterdag  (aanvang 12.00 uur) opnieuw op het wedstrijdprogramma. De laatste 42 minuten moeten nog worden uitgespeeld bij een 0-0 tussenstand. Het is voor "het tweede" zaak om de komende weken punten te gaan sprokkelen. Met de komende tegenstanders, Wieldrecht, GRC’14 en Hardinxveld,  moet dat zeker mogelijk zijn. Belangrijke weken breken aan om de mindere seizoensstart weg te kunnen werken en bij de rode lantaarn weg te komen. 

  NOAD’67 2-Groote Lindt 3

  De topper van vorige week in de 3e klasse tussen Groote Lindt 3 en Dubbeldam 2 werd uiteindelijk niet beslist. Met een 1-1 gingen beide elftallen tevreden van het veld. Wieldrecht nam hiermee wel de koppositie over van Groote Lindt. Zaterdag gaat het derde op bezoek in St. Philipsland bij NOAD’67 2 (aanvang 13.00 uur). Met 10 punten uit 6 wedstrijden de huidige nummer 6 in de competitie. Opmerkelijk is dat NOAD slecht 12 doelpunten wist te maken tegenover 19 van Groote Lindt. Onze aanvallers zijn dus in ieder geval productiever. Er zal gewonnen moeten worden om in de top drie te blijven.