• Voorbeschouwing zaterdag 1 december 2018

 • Groote Lindt 1 - Arkel 1

  Een echte topper zaterdag op Bakestein waar de winnaar alleen op kop kan komen van de ranglijst. Wederom een keurige overwinning van Groote Lindt 1 vorige week in en tegen  Hardinxveld. In een wedstrijd met twee gezichten haalde een feller Groote Lindt in de tweede helft de volle winst binnen. Zowel onze gasten uit Arkel als ons "eerste" bezitten 21 punten en voeren dan ook gezamenlijk de ranglijst aan. Er staat veel op het spel zaterdag want er kan namelijk bij winst een gat geslagen worden van 3 punten met directe concurrent. Daarnaast speelt de gehele top 6 van de competitie tegen elkaar aangezien ook SVW - Ameide en Schelluinen - Alblasserdam op het competitieprogramma staan. Er wordt dus vuurwerk verwacht in de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Konings. De verwachting is dat er veel publiek op de wedstrijd zal afkomen en het dus een sfeervolle voetbalmiddag kan worden. Hopelijk zal na de wedstrijd het clublied in de Lindtse-kleedkamer klinken en kunnen 3 waardevolle punten worden bijgeschreven. 

  Groote Lindt 2 - Papendrecht 2

  Eindelijk een welverdiende overwinning afgelopen zaterdag voor Groote Lindt 2. In een wedstrijd waarin werd gestreden voor elke bal en elke meter pakte de mannen van Herman, Ronald en Hans de volle winst. Hierdoor blijft Groote Lindt 2 nog wel op de laatste plaats in de competitie maar is wel zelfvertrouwen getankt. Zaterdag is Papendrecht 2 op Bakestein de volgende tegenstander (aanvang 12.00 uur). Promovendus Papendrecht heeft  10 punten verzameld en staat op een keurige 8e plaats in de competitie. Vorige week speelde Papendrecht gelijk (0-0) tegen Sliedrecht 2 en verloor een week eerder ruim van ASWH 2 (6-0). Bij winst kan Groote Lindt zomaar de rode lantaarn overgeven aan LRC of  GRC’14.

   

  VVC’86  2 - Groote Lindt 3

  Helaas werd vorige week verloren van ASWH 3. Tegen de verhouding in wist Groote Lindt voor rust op voorsprong te komen (0-1). Na rust wist ASWH de kansen wel af te maken en met een beetje hulp van de scheidsrechter uit te lopen naar 3-1. Door het puntverlies de afgelopen weken is Groote Lindt 3 afgezakt op de ranglijst. Groote Lindt 3 staat nu 5e met de koplopers nog wel binnen bereik. Zaterdag gaat "het derde" naar Halsteren op bezoek bij VVC’86 (aanvang 12.00 uur). VVC’86 heeft slechts 6 punten en staat op een 9e plaats. Een nieuwe overwinning moet zeker tot de mogelijkheden behoren.