• Voorbereidingen selectie seizoen 2020-2021

 • Ondanks de huidige corona-crisis is er een start gemaakt met de voorbereidingen op het seizoen 2020-2021 in de hoop dat in augustus “gewoon” kan worden gevoetbald. 

  Zoals eerder bekend gemaakt zal Randall Neeskens het aanstaande seizoen de hoofdtrainer van onze selectie zijn. Martijn Stoop en Marcel Walters zijn de nieuwe assistenten van Randall. Martijn en Marcel zijn beide voormalig selectiespeler en blijven ook actief in de jeugdopleiding van onze vereniging. Na drie seizoenen als hoofdtrainer en één seizoen als assistent-trainer zal Serge van den Hurk onze vereniging verlaten. Tevens zal Peter Miedema zijn werkzaamheden als teammanager naast zich neerleggen. Voor Groote Lindt 2 is de TC op zoek naar een nieuwe trainer. Angelo Geerlings zal Groote Lindt 2 verruilen voor reserve hoofdklasser Pelikaan 2. Wij bedanken Serge, Peter en Angelo voor hun inzet voor het selectievoetbal bij onze vereniging. 

  De selectie van Groote Lindt 1 zal grotendeels behouden blijven. Tim Willemstein (Pelikaan), Juthlen Castillo (Sv Poortugaal) en Marc Görges (recreatief) zullen sportpark Bakestein verlaten. Mannen bedankt voor jullie inzet in het rood-witte shirt. 

  Om de selectie van Groote Lindt 1 een impuls te geven en de selectie van Groote Lindt 2 op niveau te brengen is de TC in gesprek met  diverse spelers. Daarnaast sluit Bas Jansen na een lange revalidatieperiode weer aan bij de selectie waarbij Max Klop definitief vanuit de jeugdopleiding ook zal aansluiten. 

  De volgende spelers hebben toegezegd volgend seizoen de overstap naar Groote Lindt te maken: 

  Nathan Silié is 23 jaar en komt over van de “buren”: Pelikaan. Van natura een verdedigende middenvelder die ook in de verdediging uit de voeten kan. Iemand die graag de combinatie zoekt en een voetballende oplossing probeert te zoeken. 

  Mourad Afras is 23 jaar en komt over van plaatsgenoot VVGZ. Heeft tot de A-junioren bij de Lindt gespeeld en komt nu weer terug op het oude nest. Een speler die een enorme winnaarsmentaliteit heeft en een echte liefhebber van het voetbalspelletje is. Deze veelzijdige en doelgerichte speler is op het middenveld en als aanvaller inzetbaar. 

  Wesley de Hoog is 20 jaar oud en komt over van IFC zaterdag. Wesley is begonnen met voetballen bij De Lindt, heeft na 5 seizoenen de overstap naar IFC gemaakt en daar mooie jaren in de hoogste selectieteams gehad. Een snelle aanvaller die op alle posities voorin uit de voeten kan. 

  Oussama el Hajouti is 19 jaar en komt over van IFC zaterdag. Is bij de kabouters van de Lindt begonnen en heeft daarna de selectieteams van IFC doorlopen.  Een aanvallend ingestelde verdediger die graag meevoetbalt. Een energieke en jonge speler die voor zijn kans gaat bij de Lindt. 

  Door de overstap van deze talentvolle en enthousiaste spelers hoopt De Lindt de komende jaren, met aanvulling vanuit de talentvolle jeugdopleiding, een stap hogerop te maken.  

  De TC en hoofdtrainer Randall Neeskens zijn nog in gesprek met meerdere spelers waaronder een keeper en hopen deze snel toe te kunnen voegen aan de selectie.