• Voetbalpassie; spaar punten bij AH en sponsor daarmee Groote Lindt

 • Albert Heijn en de KNVB hebben vandaag met bondscoach Louis van Gaal Voetbalpassie gelanceerd, een digitaal spaarprogramma waarmee klanten van de Albert Heijn Voetbalpassiepunten kunnen sparen om zo hun lokale voetbalclub te sponsoren. De punten die door klanten gespaard zijn, gaan rechtstreeks naar de desbetreffende clubs.

  Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken, want afgelopen seizoen stond het amateurvoetbal door corona voor een groot deel stil. Net als vele andere verenigingen hebben wij daardoor veel inkomsten misgelopen, bijvoorbeeld door de sluiting van de kantine.

  Hoe doe je mee?
  De sponsoractie start aanstaande maandag 13 september. Maar vanaf vandaag is Voetbalpassie in de AH-app te vinden en kun je alvast Groote Lindt selecteren.

  De punten zitten op meer dan 1.500 deelnemende producten, waaronder al het fruit en vers afgebakken brood van Albert Heijn, diverse AH-huismerken en verschillende grote A-merken. Elke bestede euro aan een deelnemend product levert één punt op. Met tien punten heb je een volle spaarkaart, waarmee je Groote Lindt kunt sponsoren met één euro.

  Dus een oproep aan alle Groote Lindt leden, maar ook jullie vrienden, familie en kennissen: iedereen kan meesparen!! Hoe meer mensen sparen voor onze club, hoe hoger het gespaarde bedrag oploopt. Met het geld kunnen wij bijvoorbeeld trainingsmateriaal kopen (zoals pionnen, hesjes en ballen) of kiezen voor een financiële buffer voor een opknapbeurt van de kleedkamers, de kantine of onderhoud aan de velden.

  Ga voor meer informatie naar www.ah.nl/voetbalpassie