• Voetbaljournaal Voetbalquiz Clubkampioenschap 2019

  • Op vrijdag 21 juni wordt bij Tapperij Tijdloos in Papendrecht vanaf 19:30 uur, door FOX Sports uitgeroepen tot beste voetbalkroeg van Nederland, het Voetbaljournaal Voetbalquiz Clubkampioenschap 2019 gehouden.

    Vorig jaar was de eerste editie en dat werd een groot succes. Gehuld in de eigen clubshirts bonden regio clubs, maar ook deelnemers uit Zeeland, de strijd aan. Groote Lindt reikte zelfs tot de finale die uiteindelijk door ’s-Gravendeel ruimschoots werd gewonnen. Na afloop volgde nog een gezellig feest waar de deelnemende verenigingen gezamenlijk de polonaise liepen.

    Dit jaar volgt dus de tweede editie waarbij nu al 18 clubteams zich hebben ingeschreven. Ook Groote Lindt is met Jan Bravenboer, Rodney van Gelderen, René Boshamer en Arie van Veldhoven weer present. Er mogen nog meer teams deelnemen en ook voor ons damesteam is nog plaats vrij, zo hebben VVAC, De Alblas en Drechtstreek al een damesteam ingeschreven. Vindt je het leuk om een voetbalquiz te spelen en Groote Lindt te vertegenwoordigen dan kun je een team van vier personen inschrijven via huib@bureauvoetbalquiz.nl .

    Tapperij Tijdloos is gevestigd aan de Stellingmolen 178 in Papendrecht.