• Welkom bij de informatie pagina van de Zwijndrechtse Voetbaldagen. De Zwijndrechtse Voetbaldagen worden in samenwerking met Quick en RVS Skills op 16 en 17 augustus gehouden op het complex van VV Groote Lindt. Op deze twee dagen (vier dagdelen) zul je gaan deelnemen aan diverse voetbal activiteiten.

  Tijdens deze twee dagen ontvangt iedere deelnemer/deelneemster bovendien een Quick outfit (shirt-short-kousen) ter waarde van 40 euro. De beide dagen worden verzorgd op basis van het All-In concept: je hoeft dus geen eten en drinken mee te nemen. Daar wordt allemaal voor gezorgd.

  Iedereen die geboren is in 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 of 2009 is welkom tijdens De Zwijndrechtse Voetbaldagen: Jongens, meisjes, keepers en spelers. En je hoeft op dit moment helemaal geen lid te zijn van een voetbalvereniging. Iedereen is welkom! 

  Doe jij ook mee aan de Zwijndrechts Voetbaldagen? Leuk. Schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Direct na inschrijving (mogelijk tot 1 augustus 18u00) ontvang je een bevestiging van je deelname. Hou er rekening mee, dat er maximaal 60 meisjes en jongens kunnen deelnemen. Als het maximale aantal is bereikt, dan is het niet meer mogelijk om in te schrijven maar zal de organisatie je op een reservelijst plaatsen.

  Leuk dat je komt. Tot 16 augustus!

  PS. Volg je ons als op Twitter en Facebook?

   

  Foto's van de voorgaande edities kun je vinden in de voetbaldagen fotogalerij.

 • Groepsfoto Zwijndrechtse Voetbaldagen 2015
 • Groepsfoto Zwijndrechtse Voetbaldagen 2016