• Veteranen genomineerd voor "Sportteam Senioren 2018"!

  • Het Groote Lindt Veteranen team 35+ is genomineerd voor de titel "Sportteam senioren" van het jaar. Er zijn veel sporters genomineerd en het Veteranen team van Groote Lindt is door de jury geselecteerd als kanshebber voor deze mooie prijs!

    Wij nodigen u van harte uit voor de Sporthuldiging op vrijdag 25 januari 2019. Elk jaar worden sporters gehuldigd en wordt getoond dat we trots zijn op talenten, verenigingen en vrijwilligers. Tijdens de huldigingsavond worden alle genomineerden in het zonnetje gezet en worden de winnaars bekend gemaakt van de volgende 6 prijzen: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportteam junioren, sportteam senioren en Fifty Fit van het jaar 2018.

    Tussen het uitreiken van de prijzen door zijn er leuke sportdemonstraties. De feestelijke avond, onder leiding van presentator Boudewijn de Vries, vindt plaats in de Develsteinhal, Develsingel 7a in Zwijndrecht. De huldiging is op 25 januari a.s. van 19.00 uur tot 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Eindtijd is 22.00 uur. Trek uw feestelijke kleding aan en samen maken we er een mooie avond van.