• Verlies voor Groote Lindt in 's Gravendeel

 • Nadat de bal aan het rollen was gebracht op een koud sportpark De Trekdam bleek al snel dat Groote Lindt een lastige middag zou krijgen. 's Gravendeel begon prima en drukte Groote Lindt direct terug op eigen helft. Gemakkelijk combinerend werd een gaatje in de Zwijndrechtse verdediging gezocht. Als gevolg van deze aanvalsdrang wist Groote Lindt via de snelle buitenspelers een aantal speldenprikjes uit te delen. Via één van deze aanvallen pakte Groote Lindt de leiding in de wedstrijd.

  0-1
  Het was Wesley de Hoog die zich zelf vrij speelde en met een schot de doelman wist te passeren: 0-1. Het meeste balbezit bleef echter voor 's Gravendeel en dus was er voor Groote Lindt geen tijd om van de voorsprong te genieten. Een 's Gravendeelse aanvaller slalomde door de verdediging en kreeg alle tijd om, met buitenkant voet, de bal in het net te schieten: 1-1. Ook daarna veranderde er niets aan het spelbeeld: veel balbezit voor een combinerend s’ Gravendeel en Groote Lindt die daar, door slordig spel, eigenlijk niets tegenover kon zetten. Nog voor rust kwam 's Gravendeel dan ook verdiend op voorsprong. Na geklungel in de verdediging snoepte een 's Gravendeelse aanvaller de bal af en kon binnen de 16 meter, van dichtbij 's Gravendeel aan de leiding in de wedstrijd zette: 2-1.

  Scoringsmogelijkheden
  Na rust probeerde Groote Lindt de aanval te zoeken en dat resulteerde in een aantal grote en kleine scoringsmogelijkheden. Aanvoerder Nasir el Arbaoui was dichtbij een doelpunt met een vrije trap die via de keeper op de paal belandde. 's Gravendeel was overtuigender, maar vooral doelgerichter wat resulteerde in de 3-1. Het laatste kwartier zette Groote Lindt alles op alles om nog met een resultaat door de Kiltunnel terug naar Zwijndrecht te reizen. De 3-2 van Thom Hoogakker viel echter te laat om nog een punt veilig te stellen. Een teleurstellend resultaat voor Groote Lindt dat nu op de ranglijst terugzakt naar plaats 12.

  Bekijk hier alle foto's van deze wedstrijd en andere wedstrijden uit het fotorondje!

  Nieuwe week, nieuwe kansen
  Dinsdagavond 9 november 2021 staat de 2e wedstrijd in de Regio-O23 competitie op het programma. Vanaf 20.00 uur zal Nieuw Lekkerland O23 worden ontvangen. Een combinatie van spelers uit GL1, GL2 en JO19 zal proberen de eerste punten in deze competitie te pakken.

  Derby
  Zaterdag 13 november a.s. staat de bekerwedstrijd tegen Pelikaan op het programma. Een mooie voetbalzaterdag ligt in het verschiet als de corona-maatregelen hier niet wederom een stokje voorsteken. In de Bakestein-derby zal Groote Lindt toch beter tevoorschijn moeten komen dan afgelopen zaterdag in 's Gravendeel.

  Vervolgens ontvangt Groote Lindt voor de competitie hekkensluiter Rhoon op zaterdag 20 november op sportpark Bakestein.