• Verkerkloop Groep Groote Lindt

 • Afgelopen woensdag was het weer zo ver! Groote Lindt mocht voor de 11e keer de clubkleuren laten zien tijdens de Verkerkloop! Het rood-wit-gestreept was weer goed vertegenwoordigd met 37 lopers, een mooi resultaat waar we als club toch weer trots op mogen zijn! 

  Ik wil alle deelnemers bedanken die hun sportieve beentje hebben voorgezet. Ook wil ik weer alle helpende handjes bedanken die er voor hebben gezorgd dat iedereen snel het shirt kreeg en die hebben geholpen dat alle versnaperingen op tijd (en koud) op de afgesproken plaats zijn bezorgd.

  In het bijzonder wil ik Wilma van Strien bedanken die altijd bereid is geweest de foto’s te maken. 

  Zelf heb ik e.e.a. afgelopen 4 jaar zo goed mogelijk geprobeerd te regelen, met als mooiste resultaat maar liefst 80 lopers in 2017! Uiteraard heb ik dit met liefde gedaan, maar na 4 jaar vind ik dat het moment wel daar om te stoppen met de organisatie hiervan. Ik hoop dat er weer iemand zal opstaan, zoals ik dat laatst ook heb gedaan, die dit stokje van mij wil overnemen en mogelijk met een frisse impuls de hoeveelheid lopers in 2020 weer kan gaan opschroeven, want ik hoop uiteraard dat het mooiste voetbalshirt van Zwijndrecht in grote getalen in het beeld blijft bij de Verkerkloop! 

  Wil jij deze mooie taak van mij overnemen, dan hoor ik het graag! 

  Nogmaals bedankt!

  Richard van Die